Celebrity News

Uvek je birala POGREŠNE: Milica Dabović pokazala NOVOG DEČKA, svi su šokirani ko je u pitanju (FOTO)

Novi dečko Milice Dabović prvi put u javnosti

Uvek je birala POGREŠNE: Milica Dabović pokazala NOVOG DEČKA, svi su šokirani ko je u pitanju (FOTO)

Milica Dabović oduvek je bila u žiži interesovanja, što po svojim sportskim uspesima, što po svojim kontroverznim emotivnim pričama, a onda je domaću javnost podelila i svojim učešćem u "Survajveru". Priče iz njenog emotivnog života nisu imale srećan kraj, međutim veru u ljubav očigledno nije izgubila. Novi dečko Milice Dabović pojavio se sa njom u javnosti i dokazao da u njenom srcu još ima mesta za ljubav.

Ata Images

 

Naime, novi dečko Milice Dabović bio je njena pratnja na rođendanu voditeljke Ane Radulović. Njih dvoje pozirali su paparacima i držali se za ruke. Iako vest da je ponovo zaljubljena Milica nije javno potvrdila, a identitet misterioznog muškarca javnosti nije poznat, mnogima se čini da fotografije ovde govore više od reči.

Pročitajte: Zbog njega je prošla kroz SUROVO odrastanje i postala borac kakav je danas - Ovo je otac Milice Dabović koji ju je fizički zlostavljao (FOTO)

Ata Images

 

Milica cele večeri nije skidala osmeh sa lica, zbog čega su sumnje da je ponovo zaljubljena postale sve jače, a ko je njen novi izabranik, i da li je ovog puta konačno imala sreće da sretne onog pravog ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading