Celebrity News

Znate ga sa televizije! Leontinin TAJNI LJUBAVNIK progovorio: Naša ljubav je POBEDILA (FOTO)

Velika ljubav Leontine Vukomanović bio je ovaj poznati dasa

Znate ga sa televizije! Leontinin TAJNI LJUBAVNIK progovorio: Naša ljubav je POBEDILA (FOTO)

Mirko Tabašević

Kada se nalazila u zenitu muzičke popularnosti,Leontina Vukomanović ludo je volela čoveka koji je i danas veoma zvučno ime u svetu mode. Naime, velika ljubav Leontine Vukomanović krajem devedesetih bio je Nenad Radujević, a kako je on svojevremeno otkrio njihova romansa sa sobom je nosila i određeni rizik.

- Leontina i ja smo bili u vezi između 1995. i 1998. godine i to vreme ću zaista pamtiti, naravno, više one lepe trenutke, jer u kombinacji dve Škorpije u horoskopu veza je vrlo uzbudljiva i nema sredine, pa ili je sve belo ili crno. I danas smo u kontaktu, ne tako često, zbog naših obaveza, ali sam srećan što ima porodicu i što radi posao koji voli jer malo ljudi zna da je ona završila muzičku akademiju i to pedagoški odsek. Oduvek je bila sjajna u odnosu sa decom . Žao mi je što nije do kraja iskoristila svoj izvanredni muzički talenat i za nastavak svoje dobro započete karijere čiji sam i ja bio deo na početku, bar što se njenog modnog imidža tiče - istakao je Nenad i dodao da je u to vreme Marko Milošević, sin Slobodana Miloševića, bio ludo zaljubljen u Leontinu.

Pročitajte: Kuma najmoćnija žena u Srbiji, venčanica iz sna, ali i iskustvo koje NIKADA ne bi ponovila: Fotografije sa venčanja Leontine i Filipa Pata

Privatna Arhiva

 

- Poenta je da sam tada uspeo nekako da se sačuvam, bez obzira na to što je i Marko bio zainteresovan za Leontinu. Ne znam kako smo uspeli da se izvučemo, ali recimo da je ljubav pobedila. Ta želja da budem normalan i da me ne pokvari sve ono što se događalo okolo zapravo je pobeđivala sve vreme u tim surovnim devedesetim.

Velika ljubav Leontine Vukomanović bio je Nenad zbog koga je tada odbila čak i Marka Miloševića. Ipak, posle tri godine došlo je do kraha romanse, što je čini se sudbina, koja je pevačicu i muzičkog pedagoga godinama kasnije pratila kroz život.

Komentari (0)

Loading