Celebrity News

BAŠ JE LEPA! Od raskida sa Olgom nismo videli da Bogdan Bogdanović ovoliko pažnje poklanja nekoj ženi (FOTO)

Sestra Bogdana Bogdanovića sa košarkašem živi u Americi

BAŠ JE LEPA! Od raskida sa Olgom nismo videli da Bogdan Bogdanović ovoliko pažnje poklanja nekoj ženi (FOTO)

Nakon što je iz Evrope otišao da igra za NBA američku ligu Bogdan Bogdanović susreo se sa brojnim preprekama, najpre kulturološkim šokom, a sve je mnogo lakše prevazišao i prilagodio se zahvaljujući svojoj porodici u kojoj je našao utočište i podršku.

Pročitajte: ODALA IH FOTOGRAFIJA SA LETOVANJA: Ovo je nova devojka Bogdana Bogdanovića!

 

 

Naime, sestra Bogdana Bogdanovića zaputila se sa košarkašem preko okeana i učinila neke vrlo značajne korake na kojima joj je on neizmerno zahvalan. 

- Uvek smo bili zajedno tokom školovanja. Bila mi je dugo obezbeđenje od svega, branila me je od svih, mnogo je jaka, imam u njoj neviđenog prijatelja. Studirala je na Sakramento stejtu, sa mnom je u Americi. Ona se odrekla svog dela života da se posveti meni. Prvu godinu nakon preseljenja tražili smo šta će da radi, ali bez predznanja i diplome nekog njihovog koledža nije mogla da dođe do konkretnog posla ili iskustva. Tada smo rešili da lagano završi studije. Žrtvovala je godinu dana svog života, posvetila se meni, pomogla mi oko organizacije i života gore, da se prilagodim. Neverovatan je to kulturološki šok, promena sredine razlog je zašto mnogi tamo postanu asocijalni. Samotnjački život je to gore. Bojana je odigrala važnu ulogu spojila me sa nekim ljudima - prisetio se detalja iz prošlosti Bogdan ponosan na sestru i roditelje, koju su ih vaspitali da uvek budu tu jedno za drugo i bezuslovno se vole.

Pročitajte: Da li je bolji frajer od Bogdana Bogdanovića? Novi dečko Olge Danilović je on (foto)

Instagram

 

Sestra Bogdana Bogdanovića i dalje je velika podrška sportisti. Uvek je uprkos sopstvenim obavezama prva na tribinama, zdušno navija i oslonac je košarkašu koji preko grane niže neverovatne uspehe.

Komentari (0)

Loading