Celebrity News

U porodici Srne Lango zavladali nemiri... svađe sa uvredama pljušte svakog dana! Glumica otkrila da je ON krivac za to (FOTO)

Brat Srne Lango, po izjavama glumice, izuzetno je oštar na jeziku, što dovodi do čestih rasprava u porodici

U porodici Srne Lango zavladali nemiri... svađe sa uvredama pljušte svakog dana! Glumica otkrila da je ON krivac za to (FOTO)

Iako ima veliku porodicu, dva sina, dva brata, dve snaje i bratanice glumica Srna Lango svojevremeno za Story otkrila je da najviše voli kada je sama. Priznala nam je glumica tada da je vrlo teška kao osoba, da retko ko može da je trpi, stoga se ona češće nego što može i da se pretpostavi povlači u svoj mrak, odakle crpi inspiraciju za stvaranje, tačnije pisanje romana. 

Pročitajte: Da li je bolji frajer od Mensura?Deset godina od razvoda Srna Lango grli drugog (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srna Lango (@srna_lango)

 

Iz gore pomenutih razloga Srna tvrdi da nema mnogo prijatelja, da one prave može na prste jedne ruke da izbroji, te da su retki oni kojima može da veruje i prepusti se. Članovi porodice, stoga njena su mirna luka, ljudi čije mišljenje ceni i kada je hvale i kada je kitikuju, a najveći kritičar, nedavno je otkrila, da joj je stariji brat, web dizjaner Istok Lango, koji naprosto nema dlake na jeziku. Srna je sa njim vrlo često u zahtevnom odnosu, iako potvrđuje da prevashodno među njima postoji ogromna neraskidiva ljubav.

- Starijeg brata imaš da ti pošalje poruku: " poseduješ li ijednu fotku bez cigarete?" i da laže svoje ćerke da si propušila s 5 godina i da su te zamenili u porodilištu ionako i da kada ga ćerke nerviraju i isključivo tada kaže:"na tetku je!". Srećom ima se i mlađi brat. Volim i ja tebe stariji brate jako jako dosadni  - poručila je glumica.

Pročitajte: Dom Srne Lango harmonija je umetnosti i stila: Pogledajte koji kutak u stanu je omiljen glumici (FOTO)

twitter printscreen

 

Stariji brat Srne Lango koliko god da je na nju ponosan primedbama glumicu stalno gura dalje, što ona u potpunosti razume i često se na njegov račun šali, što je bio slučaj i ovoga puta, a pretpostavlja se da je Istok na istoj relaciji  i sa njihovim bratom po majci Lukom Puletićem.

 

Komentari (0)

Loading