Celebrity News

Dočekali smo! Biljana Obradović KONAČNO U BELOM, pogledajte samo koliko je lepa (FOTO)

Nova ljubav Biljane Obradović - tema koja domaću javnost već duže vreme intrigira

Dočekali smo! Biljana Obradović KONAČNO U BELOM, pogledajte samo koliko je lepa (FOTO)

Zoran Mirčetić

Voditeljka koja je godine truda i posvećenosti uložila u karijeru ne otkriva preterano svoj ljubavni status, a da li je na pomolu nova ljubav Biljane Obradović svi se pitaju već duže vreme, jer je voditeljka na tom planu već dugo tajanstvena.

Pročitajte:Mesecima se nije osećala dobro, a onda je usledila STRAVIČNA dijagnoza - Najteži dani Biljane Obradović

Instagram printscreen

 

Veoma angažovana u medijima i poznata kao veliki karijerista Biljana u fokus stavlja poslovne uspehe, pa se mnogima čini da je privatni život odgurnula u drugi plan.

Da li je to zaista tako ili je Biljana pak emotivno ispunjena možemo samo da naslućujemo, a na osnovu stajlinga koji je izabrala za potrebe svog poslovnog angažmana reklo bi se da je voditeljka spremna na novu ljubav, te da bi joj i te kako prijalo da uplovi u bračne vode.

Pročitajte:Biljana Obradović napravila promenu koja najavljuje jedno - Vreme je za novo životno poglavlje!

Instagram printscreen

 

Toaleta koju je Biljana ponela doslovno ostavlja bez daha, a njen istančan modni stil došao je do punog izražaja. Ručno rađena bela haljina sa mrežastim rukavima savršeno joj pristaje, dok strukirani deo odmereno prati liniju tela. Sofisticiranost kojom odiše neverovatno podseća na venčanicu, te su se mnogi zapitali da li je nova ljubav Biljane Obradović več tu i da li je voditeljka spremna da stane pred oltar.

Voditeljka je uz stajling uklopila bele salonke, a umerena šminka i uredno zalizana kosa dali su otmenu notu.

Pročitajte: Biljana Obradović - Kad od muškarca nešto hoću, onda hoću sve!

Instagram printscreen

 

- Gospodin pravi i gospođa prava ne postoje. Vama samo neko u određenom trenutku prija, fizički vam se dopadne, a onda kroz upoznavanje i druženje gledate da napravite najbolji balans svih mana i vrlina. Kod mene se to samo desi, energija i to je to. Priznajem nije davno pa, eto, možda je vreme da i ja to sebi da poželim (smeh). Nisam tip koji ide iz veze u vezu. Sama super funkcionišem, a još bolje sa pravim parom. Jednostavno, treba da ga doživim kao muško i da to osetim. Kad volim to je strasno i dugo - rekla je Biljana svojevremeno za "Blic", a da li će se u međuvremenu prava ljubav dogoditi, ostaje nam da vidimo.

Komentari (0)

Loading