Celebrity News

U kakvoj smo samo zabludi živeli: Surova istina o braku Biljane Jevtić i Ace Ilića posle tri decenije izašla na videlo

Brak Biljane Jevtić i Ace Ilića jedan je od najskladnijih na estradi

U kakvoj smo samo zabludi živeli: Surova istina o braku Biljane Jevtić i Ace Ilića posle tri decenije izašla na videlo

Prošlo je 33 godine otkako je brak Biljane Jevtić i Aleksandara Ilića sklopljen a pevačica se seća gotovo svih detalja i onih lepih i manje lepih. 

Pročitajte: Sve su sami uredili: Zavirite u raskošnu vilu Biljane Jevtić i Ace Ilića koju su gradili štedeći, kuhinja je san svake žene (VIDEO)

Estradni par venčao se nakon tri godine zabavljanja u Gornjem Milanovcu, rodnom gradu muzičara, dok je veridba bila organizovana u Biljaninom selu Grejači, nadomak Niša. Ispoštovani su svi domaći običaji, a venčanje je bilo javno za novinare, po čemu su Bilja i Aca u to vreme bili jedinstveni.

‒ Mi smo prvi imali “javnu” svadbu, ništa nismo krili. Do tada je vladalo mišljenje da bi pevač ili pevačica, koji imaju obožavaoce, trebalo da kriju partnere jer bi to moglo da utiče na njihovu popularnost. Nama tako nešto nije ni palo na pamet. Okupili smo familiju i prijatelje i organizovali pravo srpsko venčanje, na kojem smo ispoštovali sve običaje - prisetila se Bilja.

Pročitajte: Indeks na sunce: Čim diplomira sin Biljane i Ace Ilića dobiće ovo, poklon o kom mnogi decenijama sanjaju

Mirko Tabašević

 

Brak Biljane Jevtić i Ace Ilića počeo je crkvenom ceremonijom na kojoj je mladi kumovala voditeljka Suzana Mančić, dok se među zvanicama našao sam krem tadašnje estrade. Žurka je bila za svu pohvalu, a osim višednevnog organizovanja velike zabave na kojoj će svi gosti biti ispoštovani, Biljana se seća i momenta kada je odlućila da uzme suprugovo prezime.

‒ Acin pokojni otac Bogoljub bio je divan čovek. Načula sam da bi mu značilo da uzmem njihovo prezime i to sam ispoštovala. Dese se zabavne situacije kada me saobraćajna policija zaustavi u rutinskoj kontroli. Prvo pogledaju dozvolu u kojoj piše Biljana Ilić, onda vide mene, pa uz smeh konstatuju: “A, to ste vi, gospođo Jevtić” - ispričala je ranije pevačica.

Komentari (0)

Loading