Celebrity News

Rastali se Frano Lasić i Milena Matić: Niko se nije nadao, odlučila je da će SAMA

Rastali se Frano i Milena Lasić...

Rastali se Frano Lasić i Milena Matić: Niko se nije nadao, odlučila je da će SAMA

Godinu i po od rođenja sina, rastali se Frano i Milena Lasić, ali samo na nekoliko sati. Naime, od kada je glumcu podarila četvrto dete, a njih dvoje dobili prvo zajedničko, Milena i Frano Lasić postali su nerazdvojni.

Osim što zajedno odgajaju sina Nikolasa, Frano i Milena uživaju u svakom zajedničkom trenutku, a posebno ih raduje kada imaju prilike da bebicu ostave nekome na čuvanju, kako bi bili gosti na nekom javnom događaju. Ipak, ovoga puta rastali su se Frano i Milena Lasić, a mlada mama dobila je priliku da kao nekad sama izađe i savršeno se provede.

Pročitajte: Zavirite na intimnu proslavu malog Nikolasa - Frano i Milena Lasić sinu proslavili prvi rođendan (FOTO)

Boško Karanović

 

Milena Lasić ovoga puta sama je došla na Marizin koncert u sklopu Belgrade River Festa, savršeno stilizovana i sa širokim osmehom na licu. Njen tri decenije stariji, ali ništa manje zgodan suprug ovoga puta nije je pratio, a da li je te večeri ostao sa sinom ili je imao neke poslovne obaveze nije poznato. 

Sve u svemu Milena se odmah nakon koncerta vratila u porodično gnezdo, a u vremenu koje je konačno dobila samo za sebe, zasigurno je uživala.

Komentari (0)

Loading