Celebrity News

VENČANJE Igora Jurića i Milene Ivanović: Burmu ćete dvaput pogledati (FOTO)

Venčali se Milena Ivanović i Igor Jurić vest je koja se brzinom svetlosti širi po portalima

VENČANJE Igora Jurića i Milene Ivanović: Burmu ćete dvaput pogledati (FOTO)

Nakon što su potvrdili da su u vezi udovica Olivera Ivanovića, Milena Ivanović i Igor Jurić susretali su se najvećim delom s negativnim komentarima. Zamereno im je što su se nedugo nakon porodičnih stradanja osmelili da ponovo uživaju u sreći, a nadasve novoj šansi da vole i budu zaljubljeni.

Pročitajte: Kakav prizor sa plaže zaljubljenog para: Milena Ivanović i Igor Jurić nikad srećniji nazdravljaju svojoj ljubavi (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Uprkos spekulacijama na temu njihovog odnosa izabranica pokojnog političara i Jurić nisu dali na svoju ljubav, nastavili su da se vole, a po svemu sudeći odnos su popeli na višu instancu. Venčali se Milena Ivanović i Igor Jurić vest je koja se rodila nakon jedne fotografije, na kojoj se narodna poslanica pohvalila vereničkim prstenom i burmom.

Pročitajte: Majke i domaćice protiv Milene Popović! Žene oštro osudile postupak udovice Olivera Ivanovića, ovo je njen odgovor

 

 

Ako se malo bolje pogleda po Mileninom "Instagram" profilu može se videti da u aprilu ona nije nosila prstenje, dok je već početkom maja na njenom domalom prstu desne ruke prvo osvanuo verenički sa kamenom od safira, a zatim i burma. Nakon detaljnog pregleda događaja, pratiocima narodne poslanice nije palo ništa drugo na pamet do da su Milena i Igor ozakonili vezu, a isto su pomislili i mediji.

Pročitajte: U kupaćem, na ivici bazena: Izgled udovice Olivera Ivanovića svi komentarišu, prija joj nova ljubav (foto)

 

 

Venčali se Milena Ivanović i Igor Jurić naslovi su koji će zasigurno podeliti javnost i ponovo pokrenuti različite komentare.

 

 

 

Komentari (0)

Loading