Celebrity News

Prvo je NJEMU poklonila srce! Konstrakta se sa osmehom prisetila studentske ljubavi: Da li će joj suprug zameriti? (FOTO)

Prvi dečko Ane Đurić Konstrakte osvojio je pevačicu na studijama arhitekture

Prvo je NJEMU poklonila srce! Konstrakta se sa osmehom prisetila studentske ljubavi: Da li će joj suprug zameriti? (FOTO)

Tema jednog od retkih intervjua ovogodišnje predstavnice Srbije na Evrosongu bio je i prvi dečko Ane Đurić Konstrakte. Pevačica je, naime, kroz priču o periodu odrastanja i školovanja otkrila da je bila uzorno dete, koje je odrastalo kraj bake u novobeogradskim blokovima. Da je uprkos tome što su roditelji puno radili i nisu imali vremena u potpunosti da joj se posvete bila odličan đak, nadasve dobar matematičar, koji nije propuštao niti jedno takmičenje.

Pročitajte: OVDE živi Konstrakta: Naša umetnica stanuje u velikom beogradskom naselju, u ovoj ulici šeta sa psom (FOTO)

Facebook

 

Mali preokret u tom pogledu, rekla je, da se dogodio pred kraj osnovne škole kada se delimično posvetila i nekim drugim sadržajima osim školskim aktivnostima, a koliko je u tom periodu i par godina kasnije bila posebna svedoči činjenica da nije bila zaljubljive prirode, te da je prve leptiriće u stomaku zbog nekog muškarca osetila tek na fakultetu.

- Istina je, prvog ozbiljnog dečka imala sam na studijama- potvrdila je sa osmehom na licu autorka hita "In Corpore Sano", koja više od deceniju uživa u skladnom braku sa kolegom Milanom Đurićem, sa kojim ima dvoje dece Nikolu i Lenu.

Pročitajte: Bila je plavuša i imala je obrve kakve više nisu u modi: Osvanula Konstraktina slika stara 20 godina, da li biste je prepoznali? (foto)

Foto: Kosta Đuraković

 

Svoju decu ona vaspitava po uzoru na roditelje i baku i kaže da kada su oni u pitanju ima samo jednu brigu.

- Brinem da nestane komunikacija da se ne desi da ja nisam više adresa na koju se oni obraćaju ako ih nešto muči, vrlo mi je stalo da ne izgube taj osećaj da mi priđu - istakla je pevačica koja sa naslednicima sve deli, stoga verujemo da je i prvi dečko Ane Đurić Konstrakte bio u nekom periodu tema razgovora mame i njenih radoznalih naslednika, koji su sada u osetljivom periodu.

Komentari (0)

Loading