Celebrity News

Opet ju je plavuša koštala ljubavi: Milica Dabović NIKAD srećnija pored bivšeg verenika Slađe Delibašić

Milica Dabović i Slađa Delibašić - novi estradni okršaj zbog dečka

Opet ju je plavuša koštala ljubavi: Milica Dabović NIKAD srećnija pored bivšeg verenika Slađe Delibašić

Činilo se da je Milica Dabović konačno pronašla mirnu luku, međutim, kada je ona u pitanju čak ni odabir partnera ne može proći bez malo skandala. Naime, kako piše "Star"izabranik Milice Dabović nije bilo ko, već bivši verenik Slađe Delibašić.

Milica Dabović i Slađa Delibašić - novi estradni sukom, glasili bi napisi u medijima, ipak, čini se da ovog puta nema mesta drami. I dok mnogi komentarišu da je plavuša opet "uzela" dečka Slađi, istina je da je ona odavno stavila tačku na vezu sa nekadašnjim verenikom Vanjom Ćorićem.

Pročitajte: Spavala si mi sa mužem i RASTURILA porodicu - Slađa Delibašić jednim gestom svima stavila do znanja šta misli o Vesni (VIDEO)

Ata Images

 

- Vanju sam upoznala preko prijatelja, međutim kada smo se vratili iz "Survajvera", on me je čekao i tada mi je izjavio ljubav. Ja sam tada dete odvela kod svojih u Herceg Novi, spakovala se i prvim avionom otišla kod njega u Cirih. Vreme sada provodimo u njegovom stanu u Budvi, o selidbi u Cirih još neću da pričam, ne želim da rizikujem ništa. Planove nemamo, srećna sam konačno - rekla je za pomenuti list.

Milica Dabović pala je na šarm ugostitelja koji poslove vodi u Cirihu, a koji je domaćoj javnosti postao poznat pre nekoliko godina, kada je ušao u vezu sa Slađom Delibašić, sa kojom je neko vreme bio i veren.

 

Komentari (0)

Loading