Celebrity News

Potresno! Sanja Papić objavila najtužnije vesti! Nije smogla snage da zadrži suze

Neutešna Sanja Papić ne uspeva da sakrije tugu

Potresno! Sanja Papić objavila najtužnije vesti! Nije smogla snage da zadrži suze

Četiri duge godine prošle su otkako je poznati beogradski advokat Miša Ognjanović tragično nastradao, a njegova udovica neutešna Sanja Papić nikako ne može da pronađe mir.

Bivša misica podelila je na svom Instagram nalogu potresnu poruku kojom je odala počast svom voljenom Miši i još jednom pokazala koliku bol nosi na duši.

Crno bela fotografija ubijenog advokata sa ćerkicom Larom u naručju mnogima je naterala suze na oči.

Pročitajte: PUCANJ I SMRT prekinuli su BAJKU! Zavirite na venčanje Sanje Papić i tragično nastradalog advokata Miše Ognjanovića u Parizu (FOTO)

Instagram printscreen

 

Neutešna Sanja Papić objavila je još jednu fotografiju uz napis „Zauvek u našem srcu, zauvek sa nama“ te je jasno da ne može da se pomiri sa velikim gubitkom.

Pročitajte: Nakon što joj je muž ubijen, Sanja Papić je napustila Srbiju i povukla se iz javnosti! Evo čime se danas bavi i gde živi (foto)

Instagram printscreen

 

Porodica je na četvrtu godišnjicu izašla na groblje, gde su održali parastos.

Podsećanja radi, Miša Ognjanović ubijen je 28. jula 2018. godine, u prolazu između zgrada u Bulevaru Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu dok se sa sinom vraćao kući. Dvojica napadača sačekala su advokata ispred zgrade u kojoj je živeo na Novom Beogradu, a zatim mu je jedan prišao i pucao naočigled sina. U pucnjavi je ranjen i Ognjanovićev najstariji sin Petar koji je zadobio povredu šake. 

 

Komentari (0)

Loading