Celebrity News

Ovako je to kad maznete jednog od Đokovića: Život Saške Veselinov se pretvorio u bajku, pogledajte kako su proslavili godišnjicu (FOTO)

Saška Veselinov i Đorđe Đoković proslavili svoju ljubav na obali mora

Ovako je to kad maznete jednog od Đokovića: Život Saške Veselinov se pretvorio u bajku, pogledajte kako su proslavili godišnjicu (FOTO)

Saška Veselinov i Đorđe Đoković prvi put su se u javnosti pojavili zajedno početkom godine i od tada ovaj zaljubljeni par privlači ogromnu pažnju javnosti.

Sada pak imaju poseban razlog za slavlje te su na društvenoj mreži "Instagram" podelili koliko uživaju u svojoj romansi.

Najmlađi brat proslavljenog tenisera Novaka Đokovića i voditeljka obeležili su svoju prvu godišnjicu na hrvatskom primorju uz romantičnu večeru, a Saška je tom prilikom otkrila i kako tepa svom voljenom.

Pročitajte: Prvo pa muško - Saška Veselinov prvi put na televiziji sa dečkom Đorđem otkrila ONO ŠTO SVI ČEKAMO (FOTO)

Instagram

 

- Najlepših godinu dana provedenih sa tobom, Đongice - napisala je Saška dok su čestitke pristizale sa svih strana, a potom je objavila još jednu fotografiju na kojoj je Đorđe obasipa poljupcima.

Pročitajte: Đokovićima će se život promeniti! Dijani i Srđanu u porodicu stiže OVA ŽENA! Plava, atraktivna i POREMETIĆE SVE (FOTO)

Instagram

 

Saška Veselinov i Đorđe Đoković otpočeli su zajednički život nakon sedam meseci veze, a voditeljka je nedavno otkrila za magazin "Hello" da nije odmah "pala" na njegove čari.

- Nisam zaljubljive prirode, ljubav na prvi pogled mi se ne dešava jer mi kod partnera nije bitan samo izgled. Tek kada smo počeli da se upoznajemo, osetila sam onu dečju emociju kada se zaljubite, pa postanete stidljivi. Išlo je do te mere da Đole nije bio siguran da li osećam isto što i on, jer nisam davala baš nikakve znakove", rekla je Saška i dodala da se ona i Đole odlično slažu.

Komentari (0)

Loading