Celebrity News

Nećete je prepoznati ni za tri života! Pogledajte jedinu fotografiju Marijane Mateus i Koleta iz doba velike ljubavi

Autor: | 06/08/2022

Marijana Mateus i Miodrag Kostić svojevremeno su živeli svoju bajku

Nećete je prepoznati ni za tri života! Pogledajte jedinu fotografiju Marijane Mateus i Koleta iz doba velike ljubavi

Marijana Mateus i Miodrag Kostić upoznali su se slučajno, iz braka imaju troje dece, a nakon razvoda ostali su dobri prijatelji.

Iako ju je domaća javnost upoznala kao bivšu suprugu biznismena Miodraga Kostića Koleta, Marijana se ubrzo izborila za parče domaćeg medijskog neba koje je obojila sopstvenim poslovnim uspesima, a u svojoj autobiografiji „Amoaž“ iznela je detalje o njihovom poznanstvu kao i o trzavicama kroz koje su prolazili jer kako je otkrila Kole je tada bio veren.

Pročitajte: Posle TOLIKO godina, Marijana Mateus konačno pored zgodnog muškarca! Evo gde su viđeni (FOTO)

Privatna Arhiva

 

- Nikada nisam ciljala na muškarce koji su bili zauzeti. To sa Miodragom bila je slučajnost, a ja sam bila zaneta mladalačkim emocijama. Budući da je bio stariji od mene, pokušala sam da uteknem iz te priče, ali on je čovek koji zna da vas zavede ne na prvu, već na drugu loptu. Uspeo je da me osvoji. Zaljubila sam se u njega. Znala sam da je zauzet, ali nisam odolela njegovom šarmantnom udvaranju. Jednom me je odveo u Bečej, u dvorac Dunđerski. Bila sam fascinirana i osećala sam se kao kraljica -  prisetila se Marijana svojih prvih slatkih trenutaka sa Koletom zbog koje je ubrzo raskinuo veridbu sa partnerkom.

- Posle mesec dan zabavljanja on je i dalje vodio dvostruki život, pa sam odlučila da stvar preuzmem u svoje ruke. Prilika mi se ukazala kada je jedne večeri rekao da mora da ode na neki poslovni sastanak. Bila sam sigurna da je sa verenicom. Pratila sam ga i zatekla ispred kafića kako naslonjen na motor razgovara sa njom. Prišla sam im. Miodrag se šokirao, a devojka je bila zbunjena. Obratila sam mu se: "E, pa lepo što smo svi na okupu, da vidimo ko je ovde višak.“ Imala sam samo 17 godina. Već sledećeg dana bila sam njegova devojka, a moj suprug bi drugima, kada bi želeo suštinski da me predstavi, ispričao ovu priču.

Pročitajte: Stil Marijane Mateus oduševio - Evo zašto ne možemo da prestanemo da gledamo u ovu fotografiju

Privatna Arhiva

 

Ubrzo joj se desila i prva trudnoća i nije se dvoumila da li da postane majka male Dajane, a kasnije je sa Koletom dobila i sina Aleksandra i ćerku Anđelu. Međutim Marijana i "kralj šećera" ipak su stavili tačku na svoj brak..

- Kada smo se razveli, razveli smo se voleći jedno drugo. Razlog nije bila treća osoba. Naši karakteri jednostavno nisu mogli da izdrže taj međusobni pritisak. Prekršila sam sve kodekse jer sam bila među prvim ženama sa troje dece koje su se razvele. Deset godina sam išla ispred svog vremena, šta god da sam radila - priča Marijana koja je nakon razvoda, pre nešto više od decenije, nastavila da veruje u instituciju braka.

Komentari (4)

Loading
Gordana

06:54 07.08.2022

Muka mi je više od hvalospeva žena,šta god je radila išla je ispred svog vremena..danas gde god odeš žene same sebe hvale..sve znaju najbolje..i bla bla...koga to briga više...svak je u nečem dobar..svoju decu pohvali ženo

Burazer

09:53 11.08.2022

Jako antipaticna zena. A o majcinstvu tek ne bih komentarisao. Nije samo da se rodi. Jos kad sam cuo da je rasturila veridbu i time se hvali, plus stariji muskarac, ona maloletnica, sta reci, ostajem bez komentara.