Celebrity News

Nekima je lepša i od Slobode: Prva žena Vojina Ćetkovića se skinula u kupaći, pogledajte samo to telo i lepotu fatalne plavuše (FOTO)

Autor: | 11/08/2022

Prva žena Vojina Ćetkovića dugo nije prisutna na javnoj sceni

Nekima je lepša i od Slobode: Prva žena Vojina Ćetkovića se skinula u kupaći, pogledajte samo to telo i lepotu fatalne plavuše (FOTO)

Prva žena Vojina Ćetkovića, Nataša Milovanović poznato je TV lice, a kao autor i voditelj emisije “Vodiću te, samo reci gde” koja se emitovala na trećem kanalu RTS-a, mnogima je bila omiljena.

Iako je više od 15 godina u srećnom braku sa glumicom Slobodom Mićalović, mnogi pamte da je Vojinova prva ljubav bila lepa novinarka kojoj je sudbonosno da izgovorio 2001. godine međutim brak je potrajao svega nekoliko godina nakon čega je ona spakovala kofere i odselila se u Pariz.

Pročitajte: Nataša nije mogla više da izdrži! Otkriven razlog RAZVODA Vojina Ćetkovića od prve supruge, sve se krilo od Slobode

Instagram

 

U gradu svetlosti i danas živi, a malo ko zna da tamo radi u Kulturnom centru Srbije.

Sada su na "Instagramu" osvanule njene fotografije sa plaže te su se mnogi iznenadili Natašinom perfektnom figurom.

Pročitajte: Obožavali ste da je gledate na RTS-u! Ovo je prva žena Vojina Ćetkovića, ludo ju je voleo pre nego što je upoznao Slobodu! (FOTO)

Instagram

 

Mnogi su konstatovalii da Nataša izgleda sjajno i da je prezgodna, lepa žena, a ono što je svima zapalo za oko jeste da je sušta suprotnost Slobodi Mićalović.

Komentari (3)

Loading
milica

17:22 18.08.2022

Iskreno-nije teško a ni problem neki-biti lepši od Slobode!!