Celebrity News

Duško Tošić konačno pokazao Anju! Devojčica je preslatka, sestre Atina i Nika su je odmah prihvatile (foto)

Sestra Duška Tošića velika je podrška fudbaleru tokom razvoda

Duško Tošić konačno pokazao Anju! Devojčica je preslatka, sestre Atina i Nika su je odmah prihvatile (foto)

Nije tajna da se sestra Duška Tošića našla u nezavidnom položaju nakon saznanja da se fudbaler razvodi od Jelene Karleuše. Katarina Tošić obožava brata, u potpunosti razume njegovu potrebu da nastavi solo, s druge strane ona je vrlo bliska sa Jelenom te saoseća i sa njenim bolom.

Pročitajte: PREOKRET: Jedan gest Jelene Karleuše otkrio u kakvim je ZAISTA odnosima sa Duškom, da li je ovo NAJAVA POMIRENJA?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katarinatp81

 

Sestra Duška Tošića najveća je podrška centralom beku tokom razvoda i svakako njegovo rame za plakanje i jedina osoba kojoj može da se poveri. Mada ne živi u Beogradu u poslednje vreme sve je češći gost sportiste, a budući da je leto i školskih obaveza nema društvo joj pravi mezimica Anja, koju Atina i Nika naprosto obožavaju. Duško voli kada mu sestra i sestričina dođu, tada su stalno zajedno, a njegove naslednice ne propuštaju momenat da i one provedu dragocene trenutke sa tetkom.

Pročitajte: Sa dve reči svima zapušila usta: Jelena Karleuša konačno otkrila istinu o bračnom statusu

Instagram

 

Da je Duško najbolji tata, pa i ujak na svetu svedoči fotografija koja je osvanula na "Instagram" profilu sportiste a u kadru su osim njega i njegove tri princeze Atina, Nika i Anja, za koje je sve u stanju da uradi. Fudbaler je devojčice poveo u druženje po gradu, a slika govori da su se ludo zabavili.

 

Komentari (1)

Loading
Dino

23:36 12.08.2022

Kome su oni bre intereßantni. Dajte nešto drygo,ove bre više niko ne interesuje