Celebrity News

Vreme da i javnost vidi fotografije ispred hotela: Duško Tošić UHVAĆEN prvi put posle RAZVODA

Fotografije Duška Tošića privukle su veliku pažnju

Vreme da i javnost vidi fotografije ispred hotela: Duško Tošić UHVAĆEN prvi put posle RAZVODA

Prvi put nakon razvoda, bivši suprug pop dive Jelene Karleuše uhvaćen je u javnosti, a fotografije Duška Tošića ispred jednog prestoničkog hotela napravile su pravu pometnju.

Pročitajte: Poslednji Jelenin pokušaj da spasi brak - Objavljena porodična fotografija koja krije VELIKU TAJNU

Ata Images

 

Naime, bivši sportista, a sada fudbalski menadžer nakon razvoda je, po svoj prilici nastavio život dalje u svom stilu, a da nema mesta za tugu može se videti po njegovom osmehu i veoma dobrom raspoloženju.

Pročitajte: PREOKRET - Jedan gest Jelene Karleuše otkrio u kakvim je ZAISTA odnosima sa Duškom, da li je ovo NAJAVA POMIRENJA?

Ata Images

 

Uvek tip top skockan od glave do pete, Duško se ovog puta odlučio za nešto ležerniju varijantu, brendiranu sivu majicu i bele bermude koje je uklopio uz bele patike, a ceo stajling savršeno su dopunile naočare za sunce i skupoceni Rolex.

Pročitajte: Pokušali da sakriju od svih - Razdvojeni Jelena i Duško našli se pred OZBILJNIM zadatkom, OVO SU detalji tajnog SUSRETA

Ata Images

 

 

Čoveku od stila kakav je Duško Tošić priliči i automobil kojim je došao na "lice mesta", te oštrom oku sedme sile nije mogao promaći ni luksuzni porše.

Pročitajte: Jelena Karleuša SPAKOVALA kofere i NAPUSTILA Duška - Evo gde je i u kakvom stanju viđen nakon njenog odlaska

Ata Images

 

Mnogi se pitaju da li je Duško nakon razvoda već pronašao utehu, a ako je suditi po ovim fotografijama ne izgleda kao čovek koji je nedavno okončao brak.

Komentari (0)

Loading