Celebrity News

Žika je emotivac, sin je na mene borben! Dajana Paunović otvorila dušu (VIDEO)

Sin Dajane Paunović raste u divnog dečaka, na kojeg je bivša voditeljka, danas čelno lice fondacije, izuzetno ponosna

Žika je emotivac, sin je na mene borben! Dajana Paunović otvorila dušu (VIDEO)

Godinu i nešto dana Dajana Paunović na čelu je fondacije sa svojim imenom u  nazivu. Svakodnevno ona je na terenu, u direktnom kontaktu sa ugroženima kojima je pomoć preko potrebna, a uprkos teškim prilikama sa kojima se iz dana u dan iznova susreće, posebno na severu Kosova, tvrdi da je izuzetno profesionalno ispunjena, jer pomoći drugome najveća je njena satisfakcija. Sa svojim timom ona je nedavno organizovala dodelu ordena za žene sa troje i više dece u kripti Hrama Svetog Save, među brojnim zvanicama događaju je prisustvovao i sin Dajane Paunović, Dušan Jakšić. Na dodelu ordena, podržanom od državnih zvaničnika i medija,  bivša supruga Žike Jakšića posebno je ponosna, a ništa manje ne raduju je ni razultati onoga za šta su se ona i njeni saradnici zalagali proteklih godinu i po dana.

Pročitajte: Sin Dajane Paunović i Žike Jakšića više ne izgleda isto! Sinoć pružio podršku majci i NIKO GA NIJE PREPOZNAO (FOTO)

Ata Images

 

S Dajanom smo se sreli u pauzi njenih poseta Kosmetu i ruralnim predelima domovine, a u prijatnom razgovoru u prirodi pričala nam je o temama koje obrađuje njena fondacija, demografskim problemima, a zatim se osvrnula na odnos sa sinom. Sa osmehom na licu bivša voditeljka govorila je o svom nasledniku, ponosna što raste u divnog momčića, lepo vaspitanog i svestranog. Šta je sve na tu temu rekla i šta je imala da kaže na kontno odnosa sa bivšim mužem pogledajte u vidu ispod.

Pročitajte: Kažu da ćerke liče na majke, ali ne i ona: Ovo su roditelji Dajane Paunović, ista otac (foto)

 

Komentari (0)

Loading