Celebrity News

Kojoj ženi je lako kad muž ima decu iz prvog braka: Dajana PRVI PUT ISKRENO o odnosu sa Žikinim sinom Andrijom

Stariji sin Žike Jakšića izrastao je u poštenog i uspešnog muškarca

Kojoj ženi je lako kad muž ima decu iz prvog braka: Dajana PRVI PUT ISKRENO o odnosu sa Žikinim sinom Andrijom

Godinama je stariji sin Žike Jakšića, Andrija Jakšić živeo u Nemačkoj sa majkom, ipak pre par godina odlučio je da život sa svojom suprugom nastavi u Srbiji i okrene se uzgoju i proizvodnji grožđa. Delimičan razlog zašto je odabrao ovaj put jeste želja da više vremena provede sa ocem, koji u detinjstvu nije mogao mnogo da se posveti njegovom odrastanju, a tu je i potreba da bude uz mlađeg brata Dušana, kojeg producent ima sa nekadašnjom pevačicom i voditeljkom, danas osivačicom Fondacije Dajanom Paunović.

Pročitajte: Sin Dajane Paunović i Žike Jakšića više ne izgleda isto! Sinoć pružio podršku majci i NIKO GA NIJE PREPOZNAO (FOTO)

ATA Images

 

Kako mediji dugo nisu imali u vidu to kako stariji sin Žike Jakšića izgleda, tako niko nije mogao da dokuči kakav on odnos gaji sa Dajanom, ali sada se i to promenilo.

Pročitajte:Dva puta je napravio istu grešku: Posle pet godina Žika Jakšić otkrio pravi razlog razvoda

Boško Karanović

 

U izjavi za Story, čelno lice Fondacije Dajana Paunović, otkrila je slaže li se sa Andrijom:

- Andrija je predivan, mlad čovek, vaspitan, obrazovan, koji Dušana obožava kao i on njega. Volim što imaju jedan drugoga, što se poštuju i vole i što Dušan iako je mali nikada Andriju nije posmatrao kao nekoga ko nije deo njegovog života, uprkos tome što godinama on nije živeo u Srbiji i zbog posla nije svakodnevno prisutan. Drago mi je da moj sin ima brata na kog znam da uvek može da se osloni i da će mu on biti podrška za ceo život - počela je priču Paunovićeva pa nastavila:

- Andriju izuzetno cenim i poštujem, to je brat moga sina, ali i da nije zaslužuje svako poštovanje jer je kvalitetna ličnost - zaključila je.

Komentari (0)

Loading