Celebrity News

SLOBODNA i snažna: Mirka Vasiljević je sinoć javnosti poslala jasnu poruku, kome treba muž? (FOTO)

Autor: | 13/08/2022

Izgled Mirke Vasiljević izazvao je veliku pažnju prisutnih

SLOBODNA i snažna: Mirka Vasiljević je sinoć javnosti poslala jasnu poruku, kome treba muž? (FOTO)

Sinoć je u Vrnjačkoj Banji po 46. put otvoren Festival filmskog scenarija a čast da program otvori pre emitovanja prve premijere pripala je glumici Mirki Vasiljević koja se ovog puta na festivalu našla u ulozi voditeljke svečane ceremonije na kojoj je nagrada za najboljeg scenaristu koja nosi ime po preminulom Gordanu Mihiću pripala Srđanu Koljeviću. Međutim, pored programa u kojem je kasnije emitovana premijera filma "Ala je lep ovaj svet" značajnu pažnju prisutne publike privukao je izgled Mirke Vasiljević koja se u javnosti nije prečesto pojavljivala otkako je pre deset meseci rodila četvrto dete.

Boško Karanović

 

Izgled Mirke Vasiljević na sinoćnoj ceremoniji zato je mnogima zapao za oko a glumica je tom prilikom pokazala zbilja zavidnu figuru. Ona se na crvenom tepihu, a zatim i pred gledaocima na Letnjoj sceni, pojavila u kombinezonu sa zlatnim tonovima potpuno otvorenih ramena tako da su se njena linija i savršen struk pokazali u prvom planu.

Pročitajte: Zgodniji čak i od Vujadina, sin kontroverznog biznismena kog svi znate: Pogledajte ko je bio Mirkina najveća ljubav pre braka (FOTO)

Boško Karanović

 

Poznata glumica definitivno ne deluje kao neko ko iza sebe već ima četiri porođaja, ali izgled Mirke Vasiljević mnogi pripisuju i njenim mladalačkim godinama pa je čak i ona sama minule večeri potvrdila da se oseća u skladu sa njenom jakom energijom. Mirka je još jednom pokazala da se njeno pojavljivanje u medijima nepravedno vezuje samo za supruga i privatni život i da je tokom prethodnih godina zaslužila poštovanje branše na konto svog predanog rada.

Komentari (0)

Loading