Celebrity News

Zgodniji čak i od Vujadina, sin kontroverznog biznismena kog svi znate: Pogledajte ko je bio Mirkina najveća ljubav pre braka (FOTO)

Bivši dečko Mirke Vasiljević njena je ljubav iz srednjoškolskih dana

Zgodniji čak i od Vujadina, sin kontroverznog biznismena kog svi znate: Pogledajte ko je bio Mirkina najveća ljubav pre braka (FOTO)

Dalibor Danilovic

Bivši dečko Mirke Vasiljević, sa kojim je glumica kao veoma mlada bila u ljubavi nekoliko meseci, sin je kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca, a njihova veza skrivana je od javnosti.

Mirka koja je godinama unazad u srećnom braku sa fudbalerom Vujadinom Savićem i sa kojim ima četvoro dece vrlo retko iznosi detalje iz privatnog života i svoju bajku živi daleko od očiju javnosti.

Pročitajte: Najmlađa ćerka Mirke i Vujadina je pravi anđeo - Pogledajte fotografiju majke i bebe koja će vam naterati suze na oči

Instagram

 

Ipak, svima je poznato da ova požrtvovana majka i supruga usklađuje profesionalne i privatne obaveze te je zbog angažmana svog supruga i ona često u inostranstvu, a ono što je manje poznato jeste njen ljubavni život pre Vujadina.

Pročitajte: Vujadin je tipični Balkanac, vreme je da priznam da sam NAPRAVILA VELIKU GREŠKU! Mirka Vasiljević izjavom šokirala sve!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Naime, lepa glumica nakon svog punoletstva otpočela je romansu sa Lazarem Kosmajcem sa kojim se upoznala u privatnoj srednjoj školi koju su oboje pohađali. Par je nekoliko meseci bio u turbulentnoj vezi da bi potom svako krenuo svojim putem, a Mirka je ubrzo nakon toga srela Vujadina i sa njim zasnovala porodicu

Pročitajte: Ovaj čovek ne zna za granicu - Kako je Vujadin Savić PRED SVIMA RASPLAKAO Mirku, majku njegovo četvoro dece (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Iako o intimnim detaljima retko priča, njena mladalačka ljubav podstakla je mnoge naslove, a Mirka koja nije demantovala glasine stavila je jasno do znanja da se u prošlost ne vraća. 

- Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno - rekla je glumica na pitanje o Lazaru.

Komentari (0)

Loading