Celebrity News

Oko je zasuzilo... Lepa Brena okružena bratom, sestrom i sestričinom! Pogledajte porodični portret (FOTO)

Autor: | 14/08/2022

Sestra Lepe Brene došla je posle mnogo vremena u Srbiju i dovela ćerku Majdu

Oko je zasuzilo... Lepa Brena okružena bratom, sestrom i sestričinom! Pogledajte porodični portret (FOTO)

Posle mnogo godina folk diva Lepa Brena dočekala je da vidi porodicu na okupu. Naime, rođeni brat Lepe Brene Faruk Jahić juče je oženio sina Edina koji se zavetovao na ljubav dugogodišnjoj izabranici Maji na svečanosti kojoj je prisustvovao i ostatak porodice. Dodatan razlog za radost tog dana bio je što je posle dugo vremena došla i sestra Lepe Brene.

Pročitajte: Porodica ZABRINUTA - Lepa Brena OVIM POSTUPKOM ugrozila zdravlje, savete lekara nije poslušala!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Dok Brena i Faruk inače žive u Beogradu, njihova sestra Fara godinama boravi u inostranstvu pa je ovo bila retka prilika da se i ona pridruži familiji. Sestra Lepe Brene dovela je i njenu ćerku, Breninu sestričinu, Majdu a na fotografijama koje su nastale tokom svadbene proslave očigledno je da su sve žene iz ove porodice uživale zajedno.

Pročitajte: Bivši dečko Lepe Brene ušao u novi saziv Skupštine: Gledate ga na televiziji, nikad nećete pogoditi ko je (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Pevačica se za ovo venčanje opredelila za belo odelo, dok je sestra Lepe Brene nosila ljubičastu haljinu. Ne samo da su dve sestre dobile komplimente da liče, već je posebna pažnja u tom smislu usmerena i na mladu Majdu koja zbilja podseća na majku i na poznatu tetku.

Komentari (0)

Loading