Celebrity News

Bivši dečko Lepe Brene ušao u novi saziv Skupštine: Gledate ga na televiziji, nikad nećete pogoditi ko je (FOTO)

Bivši dečko Lepe Brene poznati je političar

Bivši dečko Lepe Brene ušao u novi saziv Skupštine: Gledate ga na televiziji, nikad nećete pogoditi ko je (FOTO)

Budući da je sa Slobodanom Bobom Živojinovićem preko 30 godina u braku, mnogima je gotovo nemoguće da zamisle da je najveća balkanska zvezda Lepa Brena imala život i pre njega. Osamdesetih godina estradna umetnica, kasnije vlasnica "Granda" bila je u vezi sa zrenjaninskim di-džejem i kafedžijom, koji je kasnije ušao u politiku i postao narodni poslanik i predsednik skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje, a svojevremeno je bio i zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Pročitajte: Trebalo je sve da mi bude jasno, IPAK je on Brenin i Bobin sin: Milica Tomašević prvi put o tretmanu koji ima u domu Živojinovića

 

 

Bivši dečko Lepe Brene, naime je, zgodni političar Mirko Krlić. Svojevremeno on je za popularni magazin "Sabor" vrlo otvoreno govorio o ljubavi sa pevačicom, koja je odmah po okončanju veze sa njim uplovila u romansu sa Bobom. 

 -Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Ali, sada je to već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji. O onome što priča zrenjaninska čaršija, da je trebalo da se uda za mene i da je, tako reći, sve već bilo gotovo - mogu reći da je sve to mašta i nečije lepe želje... Ja mogu da izjavim da je, posle našeg zabavljanja, Brena za mene bila i ostala veliki prijatej. I pravo da vam kažem, nimalo se nisam iznenadio kada je objavljeno da se udaje. Jer, ja za tu njenu želju već odavno znam. Dok smo bili zajedno, često mi je govorila: "Mirko, najveća mi je želja da zasnujem svoju porodicu. Stalno me progoni misao da će slava jednoga dana proći, a ja ostati sama..." Od tog straha nikako nije mogla da se oslobodi, pogotovo što je stalno bila odvojena od roditelja, koji žive u Brčkom - započeo je Krlić intervju pa dodao:

- Brenu sam upoznao kada je prvi put nastupala u Zrenjaninu. To je bilo kada je kao još neafirmisana pevačica pevala u hotelu Vojvodina. Svideli smo se jedno drugom na prvi pogled. I počeli smo da se zabavljamo. Ja sam tada radio kao disk-džokej u Domu mladosti, a kasnije dole u baru. Brena je u našem gradu pevala u dva maha po nekoliko meseci, a viđali smo se i kasnije kada je otišla iz Zrenjanina. Dok je ovde gostovala, retko je prošao koji dan a da nismo bili zajedno. Za to vreme ja sam je dobro upoznao i mogu reći da je njen svakodnevni život potpuno odudarao od njene uloge pevačice i zabavljačice u lokalu. Na radnom mestu, ona je do kraja bila profesionalac, a posle toga - sasvim obična, moralna žena, uz to, za svoje godine, i veoma inteligentna. Znala je šta hoće.

Pročitajte: NEĆE IM BITI SVEJEDNO: Aleksandra Prijović bez dlake na jeziku otkriva ko je bolja svekrva Zorica Nakić ili Lepa Brena

printscreen

 

Bivši dečko Lepe Brene - bila je obična devojka

U pomenutom intervjuu Mirko se prisetio trenutka kada se Brena prvi put pojavila na televiziji i otkro kako je to uticalo na nju i njihovu vezu:

- Kada je bila slobodna, mi smo najrađe odlazili kod mojih ili kod njenih prijatelja. Bile su to kućne posete i na tim sedeljkama smo o svemu i svačemu ćaskali. Na estradnoj sceni, Brena je imala druge preokupacije. Nastojala je da bude pravi profesionalac - da što bolje otpeva neku pesmu, da to bude prava vrednost. Ona je uživala u svom poslu. Nekima su smetali oni njeni neuobičajeni efekti, pa i ono jahanje gostiju, ali - to je bila samo sporedna, propratna igra. Dobro se sećam Breninog prvog prodora na našoj televiziji, kada je u emisiji "Nedeljom popodne", uz Minimaksove komentare, nastupila s onom svojom pesmom "Čačak, Čačak, šumadijski rokenrol... Tog popodneva bili smo u mom stanu i zajedno smo gledali televizijski program - kad se ona neočekivano pojavila na malom ekranu. Tada je prvi put uživo videla sebe na televiziji. Međutim, ta iznenadna slava joj nije nimalo udarila u glavu. Ostala je na zemlji - kazao je tada političar.

Pročitajte: Neki osećaji se ne mogu sakriti: Lepa Brena konačno progovorila o prevari!

 

 

Interesantno je da je bivši dečko Lepe Brene od pevačice dobio posvetu u vidu pesme. Naime, pričalo se da je upravo njemu optevala hit "Miki, Mićo".

Komentari (0)

Loading