Celebrity News

Izgubila sam se trpeći… Jelena Karleuša PROGOVORILA ekskluzivno za Story

Jelena Karleuša ekskluzivno za "Story" iznela detalje iz privatnog života - ovo su mnogi čekali

Izgubila sam se trpeći… Jelena Karleuša PROGOVORILA ekskluzivno za Story

Balkanska pop diva krasi najnoviju naslovnu stranu magazina "Story", a povodom 44. rođendana u velikom intervjuu Jelena Karleuša ekskluzivno otkriva detalje koje intrigiraju čitavu javnost.

Štampano izdanje magazina "Story" rezervisano je za sve goruće teme, a najveća balkanska diva Jelena Karleuša je između ostalog konačno progovorila i o razvodu od Duška Tošića.


Kako se iz jednog od njenih postova na "Instagramu" moglo zaključiti da ona i suprug nisu predali papire za razvod što je glavna tema nagađanja u medijima, Jelena Karleuša britko je odgovorila:

- Nismo. Neka pišu šta hoće i ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao slona kada ujede komarac za najdeblje mesto. Neću više ništa da objašnjavam nikome.

Story.rs

 

Na pitanje da li je samoj sebi rekla da je preterala kad je objavila saopštenje, pevačica jasno odgovara:

- Nisam preterala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine trpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lepim, pomenuću ga. Do tada, pitajte me o ljubavi prema životinjama - kaže Jelena koja se neizostavno dotakla i svojih mezimica Atine i Nike te objasnila da je naišao period koji je za svakog roditelja težak: 

- Uskoro pune 13 i 14 godina i period je nikada teži i za njih i za mene. Borim se kako znam i umem sa dve devojčice u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak slave majke. Teža i stresnija je situacija u kući, slava je manji problem. Borim se kao lav da ih zaštitim i ojačam.

Ceo ekskluzivni intervju koji će nesumnjivo podići ogromnu prašinu možete pročitati u štampanom izdanju magazina "Story" koji je od srede u prodaji na svim kioscima širom Balkana. 

Story.rs

 

Komentari (0)

Loading