Celebrity News

Jelena Karleuša TRUDNA, Duško nikad srećniji ljubi je u stomak: Pogledajte ekskluzivne fotografije

Venčanje Jelene Karleuše i Duška Tošića ostavilo je nezaboravne uspomene

Jelena Karleuša TRUDNA, Duško nikad srećniji ljubi je u stomak: Pogledajte ekskluzivne fotografije

Foto: Edi Adlan

Venčanje Jelene Karleuše i Duška Tošića odigralo se pre dalekih 14 godina a danas je nekako u senci priče o njihovom razvodu. Međutim, da je to bio jedan od najvažnijih događaja naše estradne scene dobro se pamti i danas, a sve nas je na to podsetio kontroverzni kreator Darko Kostić koji je nedavno podsetio na srećne trenutke bračnog para. On je, naime, na svom "Fejsbuk" profilu podelio staru fotografiju na kojoj se mladenci uzimaju a gde je tom prilikom on bio venčani kum.

Arhiva Hello!

 

Venčanje Jelene Karleuše i Duška Tošića održano je 28. juna 2008. godine a pevačica je tada bila u drugom stanju, čekajući njihovu stariju ćerku Atinu. Na slici se vidi kako nasmejana pevačica pleše sa suprugom na ivici bazena, a Darko je odmah pored njih. Veseli mladenci i njihovi gosti uživali su u nezaboravnom provodu.

Pročitajte: Da li vam je bolji frajer od Duška? Muž je prošlost, ON je nova ljubav Jelene Karleuše, deca ga obožavaju (FOTO)

Arhiva Hello!

Arhiva Hello!

 

 

Interesantno je da su Karleuša i Darko Kostić nedugo nakon ovog venčanja prekinuli prijateljstvo, pa su mnogi pomislili da je ovim gestom kreator poželeo da obnovi stari odnos sa muzičkom zvezdom.

Komentari (0)

Loading