Celebrity News

Ekskluzivno! Anja Mit nam je upravo POTVRDILA NAJLEPŠE VESTI: Ne mogu biti srećnija!

Dečko Anje Mit pravi je srećnik kojem mnogi muškarci sada mogu pozavideti

Ekskluzivno! Anja Mit nam je upravo POTVRDILA NAJLEPŠE VESTI: Ne mogu biti srećnija!

Dečko Anje Mit, Ognjen Vesić nedavno je dospeo u žižu interesovanja nakon što je glumica konačno otkrila njegov identitet, a da se stvari odvijaju baš onako kako je zaljubljeni par i zamislio potvrdila je glumica za štampano izdanje magazina "Story" .

Naime, Anja je u intervjuu koji je dala za naš magazin  otkrila detalje venčanja zakazanog za septembar, a između ostalog glumica se podsetila i kako je započela njihova romansa:

- Upoznali smo se na snimanju emisije koju sam tada vodila. Imala sam zadatak da letim avionom, a on da upravlja jer je pilot. Bila je to ljubav na prvi pogled i let koji ću zauvek pamtiti. Posle svega par meseci veze počeli smo da živimo zajedno i uveliko pričali o sledećem koraku – braku.

Pročitajte: KAKAV FRAJER - Ljubav se više ne krije, Anja Mit pokazala ko joj je dečko! Toliko ZGODAN da ga svaka želi (FOTO)

Instagram

 

Pripreme za venčanje lagano privodite kraju, na čemu vam je fokus poslednjih dana?

- Fokus mi je na sto strana i zaista uživam u ovom periodu. Nikad mi brže dani nisu prolazili. Najviše vodim računa da nešto ne zaboravimo i bez notesa ne izlazim iz kuće. Otkriću vam da ću imati tri venčanice i da ne znam koja je lepša. Moja prijaetljica Merima, koja ima salon venčanica, bila je zadužena da se osećam kao princeza i jedva čekam da ih obučem, naravno ne sve tri odjednom (smeh).

Hoćemo li vas od septembra oslovljavati sa Anja Vesić?

- Što se tiče mog prezimena svi su navikli na njega, ali Mit sada prelazi u "umetničko" (smeh).

Pročitajte: KAKAV FRAJER - Ljubav se više ne krije, Anja Mit pokazala ko joj je dečko! Toliko ZGODAN da ga svaka želi (FOTO)

Instagram

 

Spomenuli ste nam da vam je mama nedavno naznačila kako vam je ovo poslednji mesec kao neudatoj ženi. Kako se osećate zbog toga?

- Nisam bila svesna toga dok mi to ona kroz šalu nije rekla. Primećujem da sam emotivnija i da s nestrpljenjem čekam da kažem "da". Oboje smo vrlo uzbuđeni. Želimo da taj dan bude naš dan, s našim dragim ljudima i da zajedno slavimo korak ka sledećem stepeniku života.

Planirate li "veliku mrsnu pravoslavnu svadbu" sa svim tradicionalnim običajima ili ipak nešto malo savremenije?

- Biće i jedno i drugo, ali pomalo. Nećemo preterivati ni sa čim - rekla je vidno uzbuđena Anja, a ceo intervju možete pronaći u štampanom izdanju magazina "Story" koji je od srede u prodaji na svim trafikama širom regiona.  

Pročitajte: U prodaji je 872. broj magazina „STORY"!

Story.rs

 

Komentari (0)

Loading