Celebrity News

Mlada i mladoženja na motoru, a tek venčanica… Pogledajte ekskluzivne fotografije sa venčanja Miroslava Raduljice

Venčanje Miroslava Raduljice događaj je koji će se dugo prepričavati

Mlada i mladoženja na motoru, a tek venčanica… Pogledajte ekskluzivne fotografije sa venčanja Miroslava Raduljice

Pre nešto manje od mesec dana u medijima je odjeknula vest da je upriličeno venčanje Miroslava Raduljice koji je sa svojom izabranicom Tamarom Ignjić nakon dugogodišnje veze stao na ludi kamen. Košarkaškog asa u manastiru Jovanje venčao je Mihailo Biković, monah i 16 godina stariji brat poznatog glumca Miloša Bikovića, a svečana ceremonija održana je u ukrugu najbližih prijatelja i porodice.

Pročitajte: Ne bih da mučim svoje dete... Raduljičina majka progovorila samo par dana posle svadbe, jedan detalj ŠOKIRAO SNAJU (FOTO)

Darija Dželetović

 

Da se Miroslav i Tamara zaklinju na večnu ljubav nije bilo poznato javnosti, jer su želeli da im najradosniji dan prođe skromno bez mnogo pompe, televizijskih kamera i fotoaparata. Javnost je mogla da vidi onoliko koliko su kumovi i prijatelji delili na društvenim mrežama, a sada su konačno osvanule dugo očekivane fotografije koje su prava mala remek-dela.

Pročitajte: Pogledajte prve fotografije - Oženio se Raduljica u manastiru Jovanja, mladina venčanica je drugačija od svih koje ste videli

Darija Dželetović

 

Mlada je blistala u elegantnoj venčanici jednostavnog, ali efektnog kroja sa dubokim šlicem,dok se košarkaški as odlučio da svoju dragu zagrli čvrsto u stilu pravog bajkera.

Pročitajte: Intimna ceremonija u manastiru Jovanja - Oženio se Miroslav Raduljica, venčao ga brat Miloša Bikovića (foto)

Darija Dželetović

 

Miroslav i Tamara izgledaju presrećno dok poziraju na Harley- Davidson motoru, a široki osmesi koje ne skrivaju ispod kaciga, izmamiće uzdah i najtvrđem srcu. 

Pročitajte: Prva fotografija povređenog Miroslava Raduljice (foto)

Darija Dželetović

 

Komentari (0)

Loading