Celebrity News

Ne bih da mučim svoje dete... Raduljičina majka progovorila samo par dana posle svadbe, jedan detalj ŠOKIRAO SNAJU (FOTO)

Majka Miroslava Raduljice zaslužna je za lepo vaspitanje i uspeh košarkaša

Ne bih da mučim svoje dete... Raduljičina majka progovorila samo par dana posle svadbe, jedan detalj ŠOKIRAO SNAJU (FOTO)

Košarkaš Miroslav Raduljica stao je na ludi kamen sa odbojkašicom Tamarom Ignjić, a najsrećnije tim povodom bile su porodice sportskog para, koji se upoznao i zavoleo u Americi gde su oboje profesionalno bili angažovani.

Pročitajte: Prva fotografija povređenog Miroslava Raduljice (foto)

youtube printscreen

 

 

Majka Miroslava Raduljice, Branka Raduljica posebno je bila ponosna na odluku sina da se skrasi i oformi svoje gnezdo u skladu sa svim vrednostima kojima je njega, brata Baneta i sestru Milanu učila.

- Miroslav je bio mlađi i kao takav morao je da istrpi neke stvari, stariji brat ga je doveo u red za košarku i kompjutere na svoj način. Mi roditelji smo malo pravili kuću, malo se sekirali dok su odrastali, želeli smo da imaju dom što je njima bilo i najbitnije. Kada su počeli da se bave košarkom išli smo iz mesta u mesto u kojima su kao podstanari živeli, Miroslav je bio u Čačku, Bane u Novom Sadu i često smo se šalili da je najbolje da iznajmimo kamper. Vrlo teško je u to vreme bilo odgajati troje dece. Njih dvojica su bili momci i sada kada dođeš kod njih uvek je bilo suđa, veša pospremi i spremi. U jednom momentu nisam znala u čijoj sam kuhinji u čijem kupatilu. Skromno smo živeli, vozili smo se u jednom kombiju u kom smo morali da stavljamo klupe, daske da bismo svi seli, ali eto sada Miroslav ima dovoljno sam sebi da kupi -  prisetila se skromnog života Branka, presrećna što se uprkos višemilionskim hororarima njen mlađi naslednik nije promenio u tom pogledu, ali što jeza svoju životnu saputicu odabrao devojku koja potiče iz slične porodice, sličnih vrednosti i vaspitanja.

Pročitajte: Intimna ceremonija u manastiru Jovanja: Oženio se Miroslav Raduljica, venčao ga brat Miloša Bikovića (foto)

youtube printscreen

 

Drago joj je što je Tamara skromna, vredna, talentovana i što se sa Miroslavom divno slaže. Da se sličan sličnom raduje govori činjenica da pored velike cifre na bankovnim računima zaljubljeni par nije slavlje pravio u restoranu već da se svadbeni ručak služio u manastiru Jovanje gde je održano venčanje.

Pročitajte: Ništa pre braka: Adrijana Lima čuvala je ljubav samo za Marka, o tajnom venčanju na Dan zaljubljenih i danas se priča (foto)

youtube printscreen

 

Majka Miroslava Raduljice ima sve razloge da bude zadovoljna snajkom, te sada spokojno iščekuje unuke. Sa suzom u oku prihvatila je snaju kao svoju ćerku:

- Retko plačem ne mučim decu svojim emocijama - rekla je Branka.

 

 

 

Komentari (0)

Loading