Celebrity News

Vidi se od koga je nasledila lepotu: Ovo je Mira Đorđević, majka Milice Pavlović, sa kojom godinama nije u kontaktu (FOTO)

Majka Milice Pavlović napustila je pevačicu kada je imala svega tri godine

Vidi se od koga je nasledila lepotu: Ovo je Mira Đorđević, majka Milice Pavlović, sa kojom godinama nije u kontaktu (FOTO)

Odavno je Milica Pavlović potvrdila spekulacije da nema apsolutno nikakvu komunikaciju s majkom Mirjanom Đorđević, a navodno zbog toga što ju je napustila kada je bila tek beba i ostavila na čuvanje baki Nadi i deki Vladimiru u Donjem Bunibrodu. Možda je to bio jedini put da je majka Milice Pavlović bila tema pevačicinog razgovora sa medijima, što je vrlo potreslo javnost, koja od tog momenta ima žarku potrebu da sazna nešto više o Mirjani ili bar da vidi kako ona izgleda.

Pročitajte: Otac Milice Pavlović konačno u javnosti: Pogledajte kako izgleda Dragoslav, čovek koji je ostavio pevačicu na čuvanje baki i deki (FOTO)

privatna arhiva/facebook

 

Majka Milice Pavlović rodom je iz sela Grabovnica i ima sestru bliznakinju Dobrilu. Dobar deo života provela je u Švajcarskoj, gde je navodno čistila po kafanama ne bi li zaradila za život. Njena porodica u mestu iz kojeg potiče poštovana je i cenjena, a upravo zahvaljujući rođacima folk dive sa majčine strane došlo se do ovo malo podataka o Mirjani, kao i do njene fotografije koja kruži portalima.

Pročitajte:  Luksuz i glamur Crnogorskog primorja: Ovako Milica Pavlović uživa na odmoru, a evo ko joj pravi društvo (foto)

privatna arhiva/facebook

 

Od članova šire porodice pevačice došlo se i do podataka da majka Milice Pavlović izuzetno pati zbog toga što nema komunikaciju sa ćerkom, a tome svedoči i njena objava na Facebooku povodom pevačicinog rođendana.

- Srećan rođendan jedino moje - napisala je Mirjana ispod Miličine fotografije uz emotikone.

Komentari (2)

Loading
Nele

09:32 18.08.2022

Lepota je kratka i prolazna nazalost , zato poruka za sve devojke sa 30+, nevrede operacije a jos gore sto se srlja u susret mukama vestacke oplodnje ako uspe,ZASTO, to rade zasto ne formirate porodice na vreme pa karijera nece propasti sa godinu dana apstinencije

Loli

22:53 19.08.2022

Lepota mozda prolazna,nije ni do toga, al sve se ceka nesto uglavnom stalni posao, mozda cekaju pravog itd. . .nije svima ista sudbina