Celebrity News

Otac Milice Pavlović konačno u javnosti: Pogledajte kako izgleda Dragoslav, čovek koji je ostavio pevačicu na čuvanje baki i deki (FOTO)

Otac Milice Pavlovic priređuje muke pevačici

Otac Milice Pavlović konačno u javnosti: Pogledajte kako izgleda Dragoslav, čovek koji je ostavio pevačicu na čuvanje baki i deki (FOTO)

Instagram

Kada se po prvi put pojavila na Grandovoj bini videlo se da će Milica Pavlović postati velika zvezda. Uspeh koji danas ima prognozirale su joj pojedine kolege, većina ju je osporavala, a kroz teške izazove koji su joj se našli na putu ona je uzdignute glave prolazila zahvaljujući podršci bake Rade i deke Vladimira, očevih roditelja koji su je odgajili. Otac Milice Pavlović, budući da se po razvodu od njene majke ponovo oženio i nastavio da živi u Švajcarskoj nije bio mnogo upućen u njeno vaspitanje i školovanje, stoga je Pavlovićeva uvek napominjala da to u kakvu je ženu izrasla duguje isključivo pokojnom deki i baki. O ocu Dragoslavu nije mnogo govorila, te su se mnogi pitali kakav odnos posle toliko godina razdvojenosti, budući da je on nastavio da živi u Švajcarskoj, dok je ona detinjstvo i mladost provela u Bunibrodu, sa njim gaji.

Pročitajte: Savršen za posebne prilike: Stajling Milice Pavlović zaludeo pripadnice lepšeg pola! Da li biste ga vi ponele? (FOTO)

Boško Karanović

 

Na proslavi povodom 31. rođendana otac Milice Pavlović bio je, između ostalog, tema pevačicinog razgovora sa novinarima. Estradna umetnica tom prilikom napomenula je da su je Dragoslav i njegova supruga veče pred slavlje iznenadili tortom, što je nju učinilo najsrećnijom ženom na svetu.

- Tata je bio sa maćehom da dočekamo moj rođendan. On je toliko skroman, mi stalno imamo te neke konstruktivne razgovore, iliti svađe, jer on "izbegava" da koristi to što mu je Milica Pavlović ćerka. Mi smo nekako takva porodica, nismo navikli da nam neko otvara vrata, da uz pomoć nečijeg imena ostvarujemo nešto. Ukoliko nam neko pomaže, to su ljudi iz ulice, iz sela, iz okruženja. Ja ga pitam: "Zašto nisi rekao da si moj otac?", za neku situaciju."Čekaj, što neko to mora da zna",  "Zašto bi neko meni zbog toga činio stvari?", zna da mi kaže. Mi se stalno zbog toga svađamo! Ne mogu sa njim da izađem na kraj. Stvarno.On jeste ponosan na mene, ali ne voli što sam pevačica, što sam ovo. Želeo bi da imam neki najnormalniji posao, od 8 ujutru do 3 po podne da radim, recimo - ispričala je Milica na dan svog rođendana i time demantovala sve napise da se sa ocem ne slaže baš najbolje. 

Pročitajte: Imala je samo tri meseca kada ju je majka napustila: Maćeha Milice Pavlović na pevačicin rođendan učinila nešto posebno (foto)

ata images/privatna arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading