Celebrity News

Luksuz kakav nije viđen: Milica Pavlović slavi rođendan, stigla i Karleuša, a od dekoracije i stajlinga će vam se zavrteti (FOTO)

Milica Pavlović 31. rođendan slavi večeras u krugu dragih ljudi

Luksuz kakav nije viđen: Milica Pavlović slavi rođendan, stigla i Karleuša, a od dekoracije i stajlinga će vam se zavrteti (FOTO)

U prestoničkom restoranu, glamurozno kako i dolikuje jednoj zvezdi njenog kalibra Milica Pavlović 31. rođendan proslavlja u krugu prijatelja i kolega. Fešta, o kojoj će se verujemo pričati danima, uveliko je počela a atraktivna slavljenica ponosno još uvek dočekuje brojne zvanice i kako je otkrila planira sa njima da slavi duboko u noć.

Pročitajte: Savršen za posebne prilike: Stajling Milice Pavlović zaludeo pripadnice lepšeg pola! Da li biste ga vi ponele? (FOTO)

Ata Images

 

Bend je uveliko naštimovan, a balade i strani repertoar samo su uvod u ono što slavljenicu i njene prijatelje i saradnike čeka.

Pročitatajte: "Moja strastvena ljubavna priča…" Milica Pavlović nikad iskrenije o Nikolasu Saveljiću, jedan detalj će vas ŠOKIRATI (VIDEO)

Ata Images

 

Raskošna dekoracija na stolovima i podijumu za igru takođe nije izostala. Vlasnica hit albuma "Posesivna" potrudila se da ambijent učini što lepši za svoje goste, kojima je i u vidu hrane i ekskluzivnog pića takođe priredila iznenađenje.

Pročitajte: Srce mi se raspada i krvari! U vreme najveće slave i uspeha porodicu Milice Pavlović pogodila strašna tragedija

Ata Images

 

Iznenađenje je doživela i sama kada joj je osoblje dostavilo ogroman buket ruža sa karticom. Pretpostavlja se da je reč o poklonu od Miličinog novog izabranika, kojeg je, kao i prethodnog, odlučila da skriva od medija.

Pročitajte:  Imala je samo tri meseca kada ju je majka napustila: Maćeha Milice Pavlović na pevačicin rođendan učinila nešto posebno (foto)

Privatna arhiva

 

Tokom noći Pavlovićevu čeka još divnih poklona od dragih prijatelja. Sa nekim od njih ona se druži skoro čitav život, neke je upoznala kroz karijeru, ali sve ih neizmerno voli i poštuje i drago joj je što će sa njima proslaviti ulazak u četvrtu deceniju.

Privatna arhiva

 

Privatna arhiva

 

Privatna arhiva

 

Miličina drugarica Jelena Karleuša među prvima se pojavila. Pop diva se odlučila za provokativnu plavu haljinu o kojoj će se sutra sigurno polemisati na društvenim mrežama.

Ata Images

 

Ata Images

 

Zajedno sa Milicom planira da slavi i kolega Milan Mitrović.

Ata Images

 

Sandra Niketić, žena košarkaša Tadije Dragićevića, stajlingom je ispoštovala priliku, a ruku pod ruku s njom na Miličin rođendan pristigla je i Ana Šain.

Ata Images

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading