Celebrity News

Svi su čekali njegovu reakciju! Duško Tošić se oglasio, konačno otkrio da li se RAZVODI od Jelene

Vest o pomirenju Duška Tošića i Jelene Karleuše sada je glavna tema u medijima

Svi su čekali njegovu reakciju! Duško Tošić se oglasio, konačno otkrio da li se RAZVODI od Jelene

Vest o pomirenju Jelene Karleuše i Duška Tošića počela je da puni novinske stranice, a u kom smeru ide cela priča objasnio je advokat bivšeg fudbalera Nikola Premović. Advokat je poručio kako je Tošić demantovao navode da je ponovo sa pevačicom te da su pregovori o sporazumnom razvodu i dalje u toku.

Pročitajte: Izgubila sam se trpeći… Jelena Karleuša PROGOVORILA ekskluzivno za Story

Ana Paunković

 

- Duško Tosić i Jelena Karleuša su u pregovorima oko sporazumnog razvoda braka. U kontaktu sam sa Jelenom i njenim advokatima i nadamo se da će se uskoro doći do mirnog i sporazumnog rešenja, imajući prvenstveno u vidu interese njihovih maloletnih ćerki. Sve ostale medijske navode vezane za tu temu, u ime mog klijenta, demantujem kao neistinite - rekao je Premović za Kurir.

Pročitajte: Vreme da i javnost vidi fotografije ispred hotela - Duško Tošić UHVAĆEN prvi put posle RAZVODA

Instagram

 

Pojedini mediji su preneli kako su Jelena i Duško ipak rešili da svom braku pruže još jednu šansu, a da je za sve kriva Duškova rođena sestra Katarina. Ona je sve vreme bila u kontaktu sa Jelenom i često su vodile duge razgovore o svemu. Tošićeva sestra je jako bliska i sa bratom i sa snajkom, pa je shvatila da su oboje prenaglili sa odlukom o razvodu, zbog čega je namestila situacijų da Duško i Jelena opet porazgovaraju o svemu.

Komentari (0)

Loading