Celebrity News

Bolest je izgleda jača: Željko Samardžić prvi put o zdravstvenom stanju i zašto je morao da se penzioniše

Bolest Željka Samardžića uzrok je mnogih promena u njegovom životu

Bolest je izgleda jača: Željko Samardžić prvi put o zdravstvenom stanju i zašto je morao da se penzioniše

Autoimuna bolest Željka Samardžića, Hašimoto sindrom sa kojom se pevač godinama bori uticala je na mnoge sfere pevačevog života te je po preporuci lekara počeo više da brine o sebi i svom zdravlju, a ispričao je i kako se nosi sa bolešću.

Pročitajte: Ko je još lako prihvatio zeta? Detalji odnosa Željka Samardžića sa OVIM čovekom koji je oženio njegovu mezimicu su baš iznenađujući (FOTO)

Filip Šobot

 

- To je jedna autoimuna bolest štitne žlezde koja stvara povremene probleme, ali čim sam krenuo sa redovnim terapijama, onda je sve u redu. Svako jutro popijem po jednu tableticu i to je to - rekao je pevač za "Objekiv" i dodao:

- Žene uglavnom obolevaju od te bolesti, ali eto, mene je zadesilo i nosim se sa tim kako znam i umem. Kasnije sam saznao da dosta mojih prijatelja ima Hašimoto sindrom, a ja sam ga imao dugo, a da to nisam ni znao - rekao je Željko koji je od prošle godine penzioner.

Pročitajte: PREVARIO SAM ŽENU - Željko Samardžić SVE PRIZNAO, najteži dani u porodici

Ata images

 

- Imam svoju penziju, koja mi je dovoljna. Supruga Maja i ja nemamo neke posebne prohteve. Živimo skroman život, ali dostojan svih onih koji pristojno žive, što bih svima poželeo. Nažalost, nisam ja jedini koji je zarađivao od mojih koncerata. Tu su i instrumentalisti, muzičari, ljudi koji se bave rasvetom, kablovima... Velika mi je radost kad im javljam za koncert, verujem da ih ta vest često obraduje više nego mene -skromno je rekao pevač za "Blic".

 

Komentari (0)

Loading