Celebrity News

Ćerke Marka Jarića i Adriane Lime sad su velike devojke, pogledajte prizor iz doma koji će vas iznenaditi! (FOTO)

Ćerke Marka Jarića i Adriane Lime izrasle su u predivne devojčice

Ćerke Marka Jarića i Adriane Lime sad su velike devojke, pogledajte prizor iz doma koji će vas iznenaditi! (FOTO)

Ćerke Marka Jarića i Adrijane Lime odrastaju pred očima javnosti s obzirom na to da su roditelji ovih devojčica svetski poznate face. Valentina i Sijena uživaju u ogromnoj pažnji košarkaša i supermodela koji su i nakon kraha braka uprovo zbog ćerkica ostali u sjajnim odnosima. Osmesi koje možemo primetiti na licima devojčica dovoljno govore o ljubavi i pažnji koje imaju te možemo naslutiti kako se bivši supružnici i te kako trude da na razne načine nadomeste to što porodica nije na okupu.

Posvećeni, brižni i puni ljubavi, roditelji uživaju u svakom trenutku odrastanja svojih djevojčica te se često na društvenim mrežama pohvale svojim naslednicama koje su izrasle u prave lepotice na mamu, a od tate su nasledile ljubav prema sportu.

Pročitajte: ON je zamenio Marka Jarića! Pogledajte kakav je FRAJER novi dečko Adriane Lime (foto)

Getty Images

 

Nakon završene karijere proslavljeni košarkaš koristi svaki trenutak kako bi uživao u društvu svojih ćerki, a sada je na svom "Instagram" storiju objavio trenutak iz njihovog doma i ako je suditi po širokim dečijim osmesima reklo bi se da su imale još jedan ispunjen dan sa tatom.

Pročitajte: Veliki porodični skandal - Nakon što je Adrijana Lima našla novog muža, ćerke odlučile da budu sa Jarićem! Ovo su detalji

Instagram

 

Adrijana Lima i Marko Jarić venčali su se na Dan zaljubljenih 2009. godine u Americi, nakon pet godina su se razišli, a brak su zakonski okončali 2016. godine. Nakon kraha pokušali su braku da daju još jednu šansu, ali ostalo je na tome da se posvete deci. Nakon što se oprostila od karijere manekenka se posvetila vaspitanju devojčica, a jednom prilikom je izjavila da su joj deca najveća inspiracija.

- One me guraju napred. Upravo zato što znam da me gledaju, trudim se biti najbolji primer - ispričala je ponosna mama koja čeka treće dete sa sadašnjim verenikom Andreom Lemersom.

Komentari (0)

Loading