Celebrity News

Veliki porodični skandal: Nakon što je Adrijana Lima našla novog muža, ćerke odlučile da budu sa Jarićem! Ovo su detalji

Skandal Adrijane Lime uticao na čitavu porodicu

Veliki porodični skandal: Nakon što je Adrijana Lima našla novog muža, ćerke odlučile da budu sa Jarićem! Ovo su detalji

Bivša supruga Marka Jarića manekenka Adrijana Lima iznenadila je svojim modnim odabirom na festivalu u Kanu. Po mišljenju mnogih niti jedna od kombinacija nije bila primerena njenom trenutnom stanju, tačnije poodmakloj trudnoći. Osim stomaka, haljine koje je birala za tu priliku otkrile su mnogo više nego što je trebalo, a ovaj skandal Adrijane Lime uticao je na celu porodicu piše Svet.. 

Pročitajte: ZAPANJIĆE VAS ODEVNA KOMBINACIJA MAJKE MARKA JARIĆA: Evo zašto je sinoć Leposava bila u centru pažnje (FOTO)

Getty Images

 

Marko je, navodno iskoristio priliku da decu, ćerke Valentinu i Sijenu malo skloni iz žarišta i medijske buke i povede ih sa sobom u Srbiju. Trojac boravi u košarkaševoj kući na Dorćolu, koju je pre par godina kupio i renovirao, a često im društvo prave i Jarićevi roditelji Leposava i Srećko kao i sestra Tamara.

Pročitajte: Pre nego što je postala MILIJARDERKA ljubila je njega: Ovaj POZNATI muškarac osvojio je srce Sandre Meljničenko (FOTO)

Instagram

 

Skandal Andrijane Lime negativno je s jedne strane uticao na porodicu, s druge stvorio uslove da njene mezimice provedu više vremena sa bakom i dekom u vili koju je njihov otac dizajnirao po uzori na onu koji ima u Majamiju.


 

Komentari (0)

Loading