Celebrity News

Kakav je to sin! Roditelji Ace Sofronijevića ZANEMELI, nisu očekivali ovo od harmonikaša (FOTO)

Roditelji Ace Sofronijevića imali su mnogo odricanja zbog sina

Kakav je to sin! Roditelji Ace Sofronijevića ZANEMELI, nisu očekivali ovo od harmonikaša (FOTO)

Roditelji Ace Sofronijevića, Milena i Radovan koji su od ranog detinjstva podrška i najjači vetar u leđa uspešnog harmonikaša, beskrajno su ponosni na svog sina i jedini "krivci" što je postao čovek kakav je danas. Još kao maleni dečak Aca je sanjao velike snove, kako svira sa najvećim muzičkim zvezdama i puni koncertne dvorane, a upravo zahvaljujući Mileni i Radovanu koji su se mnogo odricali te poslednji dinar iz kuće davali na njegovo usavršavanje i časove harmonike, svoje je snove i ostvario. 

Virtuoz na harmonici često sa ponosom ističe koliku je podršku roditelja oduvek imao: 

- Moji roditelji su sve za mene odvajali da se časovi harmonike plate da idem na takmičenje. Sećam se te 1993. godine kada sam osvojio tu Prvu harmoniku Srbije još u petlićima,tata je pozajmio novac za gorivo, tada se gorivo izvlačilo na crevo. Odemo u hotel, a mama zaledi limunadu za ceo dan, napravi sendviče, nema u hotelu da se ruča. Ja sam još kao mali znao da poštujem tu neku muku i ulaganje porodice u sebe. Ali, sam takođe znao da je moj zadatak da vežbam, da slušam mog profesora, da se bavim harmonikom na taj način, da iskoristim to vreme što oni plaćaju za mene, a ne samo da dođem da sam bio.Uvek sam se trudio i onda je taj trud malo po malo uspeo da se naplati - izjavio je Sofra koji očigledno smatra da reči zahvalnosti nisu dovoljne te se odlučio na nesvakidašnji gest kako bi obradovao majku i oca.

Naime, on je sa svojim pratiocima na "Instagramu" podelio prelepu porodičnu fotografiju te pokazao svima da se sa roditeljima uputio na odmor u Crnu Goru, tačnije Petrovac na Moru, a ovaj Acin predivni gest izazvao je pregršt pohvalnih komentara i lajkova.

- Evo posle 30 godina idemo na more zajedno mi Sofronijevići... - napisao je uz neizostavni emotikon srca i održao svima lekciju postupanja prema najbližima.

Komentari (0)

Loading