Lifestyle

Sobu u kojoj je spavao sa babom zamenio skupocenim kutkom za neženje: Ovo je dom Ace Sofronijevića (FOTO)

Dom Ace Sofronijevića od 150 kvadrata san je svakog neženje

Sobu u kojoj je spavao sa babom zamenio skupocenim kutkom za neženje: Ovo je dom Ace Sofronijevića (FOTO)

Nekretnina, odabrana po preporuci prijatelja i smeštena u samom centru srpske prestonice je dom Ace Sofronijevića.

Pročitajte: Aca Sofronijević podelio fotografiju sa devojkom i saopštio lepe vesti: Čestitke se samo nižu!

youtube printscreen

 

Muzičar koji je gotovo do punoletstva delio sobu sa bakom, trudom i radom uspeo je da pazari sebi prostran stan od čak 150 kvadrata u kom najviše vremena provode on i njegova devojka, voditeljka Sanja Ćulibrk, a povremeno mu u goste dođu i članovi porodice, rođaci i roditelji sa kojima sedi u svom dnevnom boravku. 

- Mnogo mi znači što sam uspeo da sam sebi obezbedim krov nad glavom. Do 18. godine sam živeo sa bakom u dnevnoj sobi i nisam imao svoju sobu. Kad sam bio mali, uvek sam maštao da imam svoj prostor gde mogu da mi dođu prijatelji, da bude komforno. Ovo je malo veći stan, od 150 kvadrata, sa garažama, ali ogromnim odricanjem i radom uspeo sam da ga priuštim. Hvala bogu i hvala roditeljima koji su bili uporni da me nauče da poštujem svaki dinar, ali i svoj posao, pa je iz toga i ovo proisteklo - prokomentarisao je ranije Sofra.

Pročitajte:Drugi čovek: Ovo je Aca Sofronijević pre 15 godina, zbog viška kilograma nije mogao ni da se sagne (foto)

youtube printscreen

 

Budući da voli open koncept sistem uređenja, muzičar nije želeo da deli kuhinju od trpezarije i dnevnog boravka, naprotiv jedno proizlazi iz drugog te se sam prostor čini daleko većim nego što jeste. Stan je još uvek u fazi pripremanja,a pomoć pri uređenju Aca je dobio od svog kuma.

- Unajmio sam svog kuma Aleksandra koji je arhitekta i sve sam mu prepustio da on to uredi. Sve je napravio kako sam zamišljao, tako da mi je ceo stan divan, mogu da uživam i da mi bude lepo - objasnio je on a potom sa javnošću podelio kakav mu je bio osećaj kada je prvi put kročio u svom lepi dom:

- Nisam mogao da verujem da je zaista moj. Još dok je bio u fazi izgradnje, više puta sam dolazio da bih shvatio taj osećaj - da je to stvarno moj stan. Stvarno mi je bilo neverovatno da sam uspeo sebi to da obezbedim i da to bude stan u Beogradu, u centru grada. Doskoro nisam verovao da je moj uopšte.

Pročitajte:Objavljena pesma “Ponoć” Željka Joksimovića iz filma Toma

youtube printscreen

 

Posebnu pažnju on je posvetio kupovini zvučnika, te tvrdi da tu gde ih je postavio će najverovatnije i provoditi najviše vremena jer je muzika njegov život, što se kuhinje tiče u nju ne zalazi mnogo, jer ne ume da kuva, niti voli, ali zato obožava da obilazi okolne restorane. 

- Često sam van kuće i onda mi je lakše da kupim nešto napolju ili živim na dostavama. Mnogo više volim da to slobodno vreme provedem napolju, na plivanju, u sportu ili druženju, a ovde kupim nešto čemu je potrebno minimalno vremena za spremanje. Moja devojka ima običaj tu da kuva, ono što zna i što njoj treba, pa ponekad gricnem i neki njen specijalitet - otkrio je harominkaš.

Pročitajte:Porodični dom Ivana Milinkovića s pogledom na brda, ostavlja bez daha: Kuhinja je posebna i njegovih je ruku delo (FOTO)

youtube printscreen

 

Dom Ace Sofronijevića za sada je kutak pravog neženje, a vreme će pokazati da li će ga, kako priželjkuje, uskoro napuniti sopstvenom porodicom, decom najpre.

Pročitajte:Stan prepun bolnih uspomena: Ovo je dom Mine Lazarević u kom sama odgaja troje dece (FOTO)

youtube printscreen

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading