Celebrity News

Potresno oglašavanje Olivere Balašević: Porodica je OSTALA BEZ KROVA NAD GLAVOM

Autor: | 19/08/2022

Ispovest Olivere Balašević omekšaće i najtvrđa srca

Potresno oglašavanje Olivere Balašević: Porodica je OSTALA BEZ KROVA NAD GLAVOM

Ispovest Olivere Balašavić u romanu "Planeta dvorište" gde je otkrila da je kao beba, sa majkom i bratom „stanovala“ nekoliko dana na klupi ispred novosadske Gradske kuće mnogima je naterala suze na oči, a bivša glumica koja je zapostavila karijeru zbog porodice očito se može pohvaliti mnogobrojnim talentima. Jedan od njih je svakako vešto igranje rečima, po čemu je posebno bio prepoznatljiv njen pokojni suprug kantautor Đorđe Balašević.

Pročitajte: Posle svega sam dočekala da me MOJI ODBACE - Potresni jecaj Olivere Balašević baca novu senku na porodicu

Instagram printscreen

 

– Kada su me uputili u Maticu srpsku kako bih dobila dozvolu za štampu bila sam tako ponosna. Predala sam tekst i izašla sa mislima: "Bože, sada su svi pod istim krovom, sa mnogo značajnijim piscima, odnosno njihovim junacima. Tamo je moja teta-Anuška, čika-Kači, Đusika i Ivica, a najpre moja mama i brat." Pre svega zbog one klupe, koje se ne sećam, ali su mi o njoj pričali – izjavila je na promociji Balaševićeva, kako prenosi "Hello".

Pročitajte: Napadnuta Olivera Balašević - Incident na promociji knjige u Hrvatskoj (FOTO)

Instagram

 

– Mislim da bi mama bila ponosna da je mogla da vidi tu bebu iz njenog naručja koja je savladala onih nekoliko stepenika na ulazu u Gradsku kuću, a onda i nešto više njih do ove sale, gde uživam u toploj atmosferi i dobrodošlici. Bila bi presrećna što su mi pružili priliku da ispričam nešto o našem životu – dodala je spisateljica koja je svojevremeno bila jugoslovenska reprezentativka u gimnastici i nesuđena učesnica "Olimpijskih igara" u Moskvi 1980. godine.

Na kraju konferencije, Olivera je podelila dirljivu anegdotu o tome kako ju je majka naučila da "pomera planine", aludirajući na planinu od uglja koju su zajedno "pomerile" ispred kuće jednog sugrađanina ne bi li zaradile nešto novca.

Pročitajte: Tajnu najveće ljubavne priče na našim prostorima krije OVA FOTOGRAFIJA - Venčanje Olivere i Đoleta Balaševića bilo je sve samo ne obično

Instagram

 

– Tog dana savladala sam jednu od najvrednijih lekcija – kako najteže životne izazove pretvarati u igru. Ovo je knjiga o mojoj majci, kojoj sam neizmerno zahvalna što me je naučila da pobeđujem. Ne posvećujem je onoj hrabroj, ponosnoj, tvrdoglavoj i požrtvovanoj ženi, već grubo ošišanoj devojčici na stepeniku teretnog vagona prispelog 1946. na stanicu "Zrenjanin", gologlavoj Crvenkapi pred špalirom vukova prerušenih u putnike na peronu – vaspitačice, vršnjake i sve ostale. Jer, ona je i Simona i Petra. I Jovana i Jelena. Ona je ja – zaključila je Olivera, navodeći imena svojih ćerki i unuka.

Komentari (5)

Loading
Kukavci

08:26 21.08.2022

Još jedna "uzletela" pratiteljka talentovanog supružnika struže buđavi zid zarad malo popularnosti...kompas je čudo...panonsko more duboko...umetnici se rađaju, a ne samoproglašavaju....

Džabalebovići

15:39 21.08.2022

Jao majko moja!! Prvo, naslov insinuira da je sada ostala bez krova nad glavom, pored svih kuca i para od Djoleta-tesko. Drugo, sa 65 godina stvarati karijeru pisca ali i panično tražiti pažnju je tužno i jadno.

Natasa

16:43 22.08.2022

Žena je skroz odlepila. Mora biti u centru pažnje po svaku cenu. Gde je bila dok joj je muž bio živ. Nije prica od juce da se sad tek prica....