Celebrity News

Staša, šta to uradi? Telo ćerke Ivana Ivanovića više nikad neće biti isto, pogledajte kakvoj promeni se podvrgla (FOTO)

Autor: | 20/08/2022

Starija ćerka Ivana Ivanovića odlučila se na veliku promenu

Staša, šta to uradi? Telo ćerke Ivana Ivanovića više nikad neće biti isto, pogledajte kakvoj promeni se podvrgla (FOTO)

Starija ćerka Ivana Ivanovića, Staša koja je nedavno zakoračila u svet odraslih izrasla je u prelepu devojku i svakim danom privlaći sve veću pažnju kako svojim izgledom tako i talentom kojim se može pohvaliti. Ova mlada balerina veoma je uspešna u tome što radi, a ako je suditi po fotografijama koje objavljuje može se reći da život živi punim plućima.

Staša je urbana mlada devojka koja obožava druženje i putovanja, a veoma često eksperimentiše i kada je izgled u pitanju. Sada se odlučila na korak koji će joj dati dodatnu dozu ekstravagancije i sve to zabeležila je na svom "Instagram" profilu.

Pročitajte: Ništa slađe niste videli! Ćerke Ivana Ivanovića oca učinile beskrajno ponosnim, razlog će vas oduševiti (FOTO)

Instagram printscreen

 

Naime, Staša je odlučila da se prepusti tattoo majstoru i svoju ruku ukrasi prelepom tetovažom sa natpisom "Ostani smislićemo nešto", a kome je uputila ove emotivne reči za sada je nepoznanica. Bilo kako bilo, jasno je da je ova mlada devojka ljubitelj tetovaža kao i njen tata Ivan, koji joj je sigurni smo dao podšku u odluci da zauvek ostavi trag na svom telu.

Pročitajte: Fotografija sve otkriva! Ćerke Ivana Ivanovića na plaži - Pogledajte kako se starija Staša ponaša prema mlađoj Loli

Instagram printscreen

 

Staša je dosadašnjim objavama dokazala da se svojim prepoznatljivim stilom i te kako izdvaja iz mase čime privlaći veliku pažnju te su mnogobrojni lajkovi i pohvalni komentari neizostavni u njenom slučaju.

Komentari (2)

Loading