Celebrity News

Kad dođeš u drugu državu i sačeka te OVAKVA svekrva... Otkriveno kako se majka Baneta Trifunovića ophodi prema snaji Tihani (FOTO)

Majka Baneta Trifunovića otkrila u kakvim je odnosima sa snajkom

Kad dođeš u drugu državu i sačeka te OVAKVA svekrva... Otkriveno kako se majka Baneta Trifunovića ophodi prema snaji Tihani (FOTO)

Majka Baneta i Sergeja Trifunovića, Slobodanka Boba Trifunović može da se pohvali činjenicom da su joj obojica sinova u vrhu domaćeg glumišta, a talenat su nasledili koliko od oca Tomislava toliko i od nje koja je karijeru ostavila po strani zbog porodice.

Boba koja je sinovima oduvek bila velika podrška na profesionalnom putu, ovog vikenda oženila je mlađeg sina Baneta koji je na ludi kamen stao sa glumicom Tihanom Lazović, a slavlje je upriličeno na jednom vojvođanskom salašu u društvu porodice i najbližih prijatelja.

Banetov ponosni brat Sergej sigurno je bio jedan od najveselijih te je objavio nekolicinu porodičnih fotografija, a objava koja je privukla najviše pažnje jeste njegove majke sa snajkom Tihanom.

Pročitajte: Ovako izgleda majka Sergeja Trifunovića. Nikada nećete pogoditi čime se bavi (FOTO)

 

 

Vidno raspoložene i elegantne dame pozirale su sa širokim osmesima na licima, pa ako je suditi po ovoj fotografiji reklo bi se da je Boba oduševljena Banetovom izabranicom.

Majka Baneta i Sergeja Trifunovića nikada se nije mešala u ljubavni život svojih sinova, već je njihove izbore i odluke uvek podržavala.

 Pročitajte: Stigle prve fotografije venčanja Baneta Trifunovića! Mlada nosi najkraću venčanicu koju ste videli, a o cipelama će se tek pričati

Foto: Dragan Mujan

 

- Oni su samostalni, odrasli, pametni, pa im je to potpuno nepotrebno. Ni meni moji nisu birali muža - rekla je Boba jednom prilikom i priznala šta očekuje od snajke.

- Ne mora buduća žena mojih sinova da bude glumica, već samo dobar čovek. Neka je samo vredna i radna. Volela bih da imam što više unučića - kaže majka slavnih dramskih umetnika.

Komentari (0)

Loading