Celebrity News

Godinama ga je krila... Kaja Žutić otkrila kako izgleda njen muž poznati muzičar, SVI GA ZNATE (FOTO)

Muž Katarine Žutić takođe je umetnička duša

Godinama ga je krila... Kaja Žutić otkrila kako izgleda njen muž poznati muzičar, SVI GA ZNATE (FOTO)

Glumica koja je veoma aktivna na društvenim mrežama često svoje pratioce izveštava o dešavanjima sa odmora, a da je muž Katarine Žutić njeno najbolje društvo sada je jasno stavila do znanja.

Naime, Kaja je ovoga puta odlučila da sa odmora objavi zajedničku fotografiju sa izabranikom Nemanjom Aćimovićem koga nismo imali prilike da često vidimo u javnosti iako bračni par već više od deset godina uživa u ljubavi. 

Pročitajte: Ćerko, zašto ovo radiš? Isplivale nage fotografije Kaje Žutić, Ceci Bojković SRCE SLOMLJENO! (FOTO)

Instagram

 

Njihova romansa započela je nakon glumičinog razvoda od grafičkog dizajnera Saše Lazarevića, a kako kraj braka nije bio lak, Kaja nije bila raspoložena za novu vezu. Ipak, bubnjar beogradske rokenrol postave "Jarboli" bio je hrabar i uporan, a njegovo strpljenje urodilo je plodom.

- Shvatila sam da me "muvacka", da hoće nešto, mada nisam bila spremna za ono što je usledilo. U tom periodu prolazila sam kroz razvod i veza je bila poslednja stvar koju sam želela. Generalno, muškarci me tada nisu zanimali. To vreme mi je bilo stresno, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Naglo sam smršala i postala anoreksična. A onda se iznenada pojavio Nemanja - otkrila je svojevremeno Katarina za magazin "Glorija".

Pročitajte: Fotografija Katarine Žutić iznenadila - Glumica drastično promenila izgled, sad je ista majka Ceca

Instagram

 

- Nisam želela ozbiljno vezivanje, najmanje novi brak. To sam mu odmah rekla. Jedan dan smo se viđali, sledeći ne. I nismo se pojavljivali kao par u javnosti. Osećala sam recidive prethodne veze. Iako sam se trudila da kontrolišem emocije, dešavalo mi se da planem.Išla sam na psihoterapiju kako bih pomogla sebi i sačuvala odnos sa Nemanjom. Bilo je dana kad mu nije bilo lako da bude pored mene - rekla je glumica koja je sa jačom polovinom uspešno premostila sve prepreke te zaljubljeni par uz preslatkog ljubimca uživa u čarima leta.

Pročitajte: Otkrivamo - Ceca Bojković PREVARILA MUŽA, brak joj se RASPAO! Ovo su svi detalji

Instagram

 

Komentari (0)

Loading