Celebrity News

Nina Radulović ne skida osmeh sa lica, napokon i baš u NJEGOVOM ZAGRLJAJU je pronašla mir (FOTO)

Sin Nine Radulović najsrećniji je kada voditeljku vidi nasmejanu

Nina Radulović ne skida osmeh sa lica, napokon i baš u NJEGOVOM ZAGRLJAJU je pronašla  mir (FOTO)

Mada vrlo mali sin Nine Radulović vrlo je razborit i pronicljiv dečak i nimalo ljubomoran na majčine emotivne partnere. Lav Lečić svestan je da je voditeljki na prvom mestu, da ima svu njenu ljubav i pažnju ma ko se u njenom životu nov pojavio i osvojio njeno srce. Odnos majke i sina čvrsta je i nepokolebljiva, a sve zahvaljujući tome što se voditeljka trudi da se njen naslednik nikada ne oseća zapostavljeno niti da pati zbog njenog odsustva ili ti ljubavnih izbora. 

Pročitajte: Porodica i prijatelji se mole za nju! Nina Radulović operisana, oglasila se iz bolnice (FOTO)

Nina je zbog posla često na putu, putuje po čitavoj Srbiji i šire, takođe ima širok krug ljudi sa kojima voli da je u kontaktu, uprkos tome ona ne zaboravlja svoju prvu i najvažniju ulogu, ulogu mame. Kada zna da neko vreme neće biti kod kuće Lava voli da poveri bivšem suprugu Branislavu Lečiću ili roditeljima na čuvanje. Kada je pak tu nastoji da svaku sekundu provede u blizini jedinca i to što kvalitetnije.

Pročitajte: Modni duel: Nina Radulović i Bojana Barović poludele za njom, haljina kojoj nakit samo smeta (foto)

Instagram

 

Već nekoliko dana Nina i Lav zajedno su na moru a da se ludo zabavljaju da se zaključiti na osnovu voditeljkinih najnovijih fotografija objavljenih na "Instagramu". Jedna od njih svedoči i tome koliko je Nina ponosna na svog mezimca, ali i da se najlepše oseća u njegovom zagrljaju. Sin Nine Radulović osoba je koja najbrže ume da izmami osmeh na lice voditeljke i neko čiji su joj poljupci lekoviti.

Komentari (0)

Loading