Moda

Haljina Nine Radulović idealna je za svaku figuru: Letnje izdanje koje možete iskopirati (FOTO)

Haljina Nine Radulović apsolutni je hit ovog leta

Haljina Nine Radulović idealna je za svaku figuru: Letnje izdanje koje možete iskopirati (FOTO)

Voditeljka koja važi za jedno od najprepoznatljivijih TV lica svaki put iznova oduševi svojom pojavom i harizmom, a haljina Nine Radulović koju je odbrala za potrebe emisije koju snima, nije mogla ostati neprimećena. 

Naime, Nina se trenutno bavi putopisnom emisijom "Srcem kroz ravnicu" te sa glumcem Slavišom Čurovićem obilazi različite predele u Srbiji, a odevna kombinacija koju je odabrala za šetnju kroz Trebinje oduševila je pripadnice lepšeg pola.

Pročitajte: Isplivala stara fotografija Nine Radulović! Zbog jednog detalja svi se pitaju - Da li se podvrgla estetskim korekcijama? (FOTO)

Instagram

 

Nina je tokom snimanja napravila mali predah, a tu priliku iskoristila je kako bi ispozirala u laganoj dugačkoj haljini sa cvetnim printom.

Pročitajte: Nina Radulović otkriva - Savršen zimski make up za brinete koji ćete OBOŽAVATI (FOTO)

Instagram

 

Spuštene bratele dale su posebnu letnju energiju ovom outfitu, pleteni kaiš je dodatno naglasio njenu vitku figuru, dok je za sandale odabrala šarene rimljanke kako bi udobnost u šetnji bila zagarantovana.

Pročitajte: Porodica i prijatelji se mole za nju! Nina Radulović operisana, oglasila se iz bolnice (FOTO)

Instagram

 

Uz ceo stajling, voditeljka je odlično iskombinovala i bež torbu, a uz diskretan nakit i jednostavan beli sat, mnogi su primetili Ninin široki osmeh kojim jasno stavlja do znanja da blista od sreće. 

Pročitajte: Tajna čuvana šest godina - Otac Nine Radulović otkrio zbog čega je zaista njegova ćerka napustila Leku

Instagram

 

Haljina Nine Radulović odličan je izbor bilo da želite da uživate u dnevnoj šetnji ili večernjem izlasku, te bi svaka devojka trebalo da je ima u svom gardaroberu.

 

 

 

Komentari (0)

Loading