Celebrity News

Imam DOKAZ da me je PREVARIO: Potres u domu Meline i Harisa, pevač morao sve da prizna

Razvod Meline i Harisa Džinovića tema je o kojoj se često piše

Imam DOKAZ da me je PREVARIO: Potres u domu Meline i Harisa, pevač morao sve da prizna

Budući da je među njima velika razlika u godinama Melini i Harisu Džinoviću već na samom početku zabavljanja pa braka mnogi su prognozirali razlaz. Pričalo se i pisalo da je dizjanerka izrazito ljubomorna, da pevač ima određene navike, da voli noćni život, što nema nameru da koriguje, a sve to i još mnogo što šta upućivalo je na razvod Meline i Harisa Džinovića.

Pročitajte: Mama i tata neka skrenu pogled: Đina i Kan Džinović UHVAĆENI u Budvi, pogledajte šta rade u noćnom provodu (FOTO)

Dragan Petrović

 

Uprkos pomenutim prognozama muzičar i njegova izabranica uspeli su da sačuvaju odnos i čini se da je čvršći nego ikada. Prihvatili su se međusobno sa svim razlikama, manama i vrlinama i evo, ove godine obeležili su 20 godina zajedničkog života.

Pročitajte: NOĆNA MORA svakog roditelja: Fotografija otkriva kako se ZAISTA slažu Đina i Kan Džinović

Miloš Nadaždin

 

Da je bilo teško na početku bio je, kao i kod svih drugih parova, a oko čega su se supružnici najviše kosili otkrio je nedavno Džinović za Svet:

- Kada je Melina prvi put došla u Pariz, otvorila je ormar i odmah me pitala: "Sa kim ti živiš ovde?" Ja kažem: "Živim sam". Ona gleda stan i opet: "Nemoguće je da živiš sam, ovde živi neka žena ili bar dolazi". E pa, ne dolazi, kod mene je sve poređano kako treba, svaka majica, svaki peškir, svaka košulja opeglana, stan je čist, veš mašina radi, lonci, šerpe su oprani i stoje gde treba - kazao je Haris, pa dodao:

- Ja sad imam problem sa kućnom pomoćnicom koja mi očisti kupatilo, ali mi pomeri sve stvari na koje sam navikao da ih uzimam zatvorenih očiju. Ja joj kažem da ne dira, ali ona svaki put isto. Džaba govorim. Melina ne pomera ništa - rekao je pevač koji ne krije da je težak perfekcionista, kao i da supruga godinama pokušava da ga promeni, ali da joj to ne polazi za rukom.

Komentari (0)

Loading