Celebrity News

Mama i tata neka skrenu pogled: Đina i Kan Džinović UHVAĆENI u Budvi, pogledajte šta rade u noćnom provodu (FOTO)

Sin i ćerka Harisa Džinovića koriste sve pogodnosti lagodnog života koje im je muzičar obezbedio

Mama i tata neka skrenu pogled: Đina i Kan Džinović UHVAĆENI u Budvi, pogledajte šta rade u noćnom provodu (FOTO)

Onog momenta kada su se odvažili da poput svojih vršnjaka otvore profile na društvenim mrežama sin i ćerka Harisa Džinovića postali su nepresušna inspiracija medija. Budući da je na "Instagramu" aktivnija i da ima dečka, poznatog sportistu Đina je daleko zanimljivija medijima, ali ništa manje interesovanje nije za Kana

Pročitajte: NOĆNA MORA svakog roditelja: Fotografija otkriva kako se ZAISTA slažu Đina i Kan Džinović

Instagram

 

Svaki korak naslednika Harisa i Meline Džinović prati se u stopu, a brojne fotografije svedoče tome u kakvom raskošu žive i na koji način se zabavljaju.

Pročitajte: Samo za odvažne: Đina Džinović ima najupečatljiviji kupaći kostim ovog leta (foto)

 

 

Sin i ćerka Harisa Džinovića pre par dana otputovali su u Budvu na letovanje, gde osim u dnevnom primorskom sadržaju uživaju i u večernjim žurkama. Detalje provoda sa nastupa Nataše Bekvalac kom su prisustvovali oboje su podelili sa svojim pratiocima, a kroz postove koji su jasno svedočili koliko su brat i sestra bliski, koliko se vole i koliko uživaju da provode vreme jedno s drugim, moglo se zaključiti da su zakupili separe, da su se pila samo najbolja pića, dok je Đina nosila skupocenu toaletu uz isti takav asesoar.

Pročitajte: I to se dogodilo! Ćerka Harisa i Meline Džinović PO PRVI PUT otvorila vrata njihovog doma vrednog 2 MILIONA EVRA! (FOTO)

 

 

Dok sin i ćerka Harisa Džinovića uživaju u odmoru na crnogorskom primorju i troše očev novac, njihova majka sa svojim prijateljima provodi vreme u Grčkoj, za to vreme Haris svako veče nastupa.

Komentari (0)

Loading