Celebrity News

Prizor sa ležaljke zapalio internet: Marija Kilibarda na letovanju sa Banetom Vučelićem, pogledajte tu sreću (FOTO)

Veza Marije Kilibarde i Baneta Vučelića počela je pre dve godine

Prizor sa ležaljke zapalio internet: Marija Kilibarda na letovanju sa Banetom Vučelićem, pogledajte tu sreću (FOTO)

Malo pred početak koronavirusa otpočela je veza Marije Kilibarde i Baneta Vučelića, a budući da je uskoro usledio karantni i da su emotivni partneri konstano bili upućeni jedno na drugo imali su dosta vremena da se u potpunosti upoznaju, prihvate mane jedno drugog, što je dovelo do toga, po Marijinim rečima, da postanu ne samo ljubavnici, već i prijatelji.

Pročitajte:Marija Kilibarda konačno u belom lepa kao san, okružena deverušama! Ekskluzivne fotografije sa SLAVLJA NA BAHAMIMA

 

 

 

Veza Marije Kilibarde i Baneta Vučelića skladana je i ide ka narednom koraku. Par se svojevremeno i verio, bilo je priče i o venčanju, a navodno sa tim su odlučili da sačekaju da koronavirus prođe kako bi mogli da organizuju gala žurku i pozovu sve svoje brojne prijatelje da zajedno sa njima proslave njihovu ljubav.

Pročitajte:"Nikada mi to nisu rekli u lice": Marija Kilibarda priseća se teškog početka i mišljenja s kojima je morala da se nosi (VIDEO)

 

 

S obzirom da se na tom planu već neko vreme ništa ne dešava, u jednom momentu pojavile su se priče da je par okončao vezu, međutim, vrlo brzo se saznalo da tu nema mnogo istine, te da se vole kao prvog dana.

Pročitajte:Pljušte čestitke: Evo kojom objavom su Marija Kilibarda i Bane Vučelić UZDRMALI Instagram (FOTO)

 

 

Umesto svadbenog veselja Marija i njen izabranik ovog leta isplanirali su fenomenalan odmor, koji oboma prija. Voditeljki jer voli aktivno letovanje, Banetu koji je statičniji tip. Oboje su se složili da će dane provesti negde na moru i već nekoliko dana uživaju u slanoj morskoj vodi i sunčanom vedrom nebu.

Pročitajte:Režim ishrane koji topi kilograme: Marija Kilibarda oduševila receptom od 3 sastojka (foto)

 

 

Jedna fotografija svedoči kako se Marija i Bane provode, a na njoj harizmatična brineta prosto blista, nasmejana od uva do uva, što su mnogi primetili i komentarisali da joj veza sa sinom glumice Ljilje Dragutinović itekako prija.

Komentari (0)

Loading