Celebrity News

Ko još voli zaovu? Dugo se nagađalo: Misteriozna Bogdana otkrila kako se Anastasija ponaša prema njoj (FOTO)

Odnos Bogdane i Anastasije više nije tajna

Ko još voli zaovu? Dugo se nagađalo: Misteriozna Bogdana otkrila kako se Anastasija ponaša prema njoj (FOTO)

Privatnost Ražnatovića oduvek je intrigirala javnost, a odnos Bogdane i Anastasije podiže veliku prašinu i svi bi da doznaju kako se slažu zaova i snajka, da li se razumeju, poštuju i podržavaju ili pak postoje određene nesuglasice.

Već neko vreme šuška se kako među sestrama Rodić i Tasom vlada netrpeljivost budući da se uzajamno nisu obilazile niti posećivale na rođendanima i drugim slavljima, međutim prava istina isplivala je na videlo, a Bogdana i Anastasija jednim potezom stale su na put ovim glasinama.

Naime, na "Instagram" profilu Anastasijinog ekskluzivnog salona lepote osvanula je promo fotografija koja govori više od hiljadu reči. Bogdana je odlučila da Veljkovu sestru podrži u biznisu te su zajedničkim snagama i u punom sjaju pozirale za reklamu jednog proizvoda ovog brenda.

Pročitajte: Bogdani će srce biti SLOMLJENO! Potez Cece Ražnatović otkrio TAJNU njenog odnosa sa Veljkovom bivšom! (FOTO)

Mnoge je iznenadio poslovni potez mlade Tase koja već dugo ozbiljno radi na svojoj kozmetičkoj liniji i u nju je uložila veliki novac, a sada je jasno da pored ostatka porodice, Tasa ima punu podršku i snajke.

- Sećam se da su pisali da smo Bogdana i ja u svađi, ali to nije istina. Ja sam Veljka upoznala sa Bogdanom, njihov odnos je zaista divan, kao i moj i njen. Mnogo je volim, tako da stavila bih tačku na te glasine da smo nas dve u zategnutim odnosima, to zaista nije tako - rekla je jednom prilikom Anastasija za medije.

Komentari (0)

Loading