Celebrity News

TRUDNA JE! Veljko i Bogdana presrećni, upravo smo dobili potvrdu (FOTO)

Sestre Rodić ne mogu da sakriju sreću

TRUDNA JE! Veljko i Bogdana presrećni, upravo smo dobili potvrdu (FOTO)

Privatna Arhiva

Sestre Rodić, BogdanaBojana i Nataša sada imaju razlog za veliko slavlje jer će njihova mnogobrojna porodica postati bogatija za još jednog člana.

Pročitajte: Mali Željko postaje stariji brat! Lepe vesti oduševile Rodiće, a šta kažu Ražnatovići?

Instagram

 

Veljkov i Bogdanin maleni naslednik Željko sada će po drugi put postati stariji brat jer je njegova rođena tetka Bojana ponovo u blagoslovenom stanju.

Naime, Bojana i Mirko Šijan postaće roditelji po drugi put i dok su sestre Rodić oduševljene najlepšom vešću, evo šta kaže Goca Božinovska koja je već godinu dana najposvećenija baka prvom unuku Zoranu kojem ispunjava sve želje i prohteve: 

Pročitajte: U domu Rodića SLAVILO SE DO ZORE! Konačno lepe vesti iz porodice, Bogdana Ražnatović ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Ata Images

 

- Nas dvoje smo najbolji drugari, po ceo dan me samo zove baba, baba... i ja letim odmah oko njega. Sada nam je i Bojana ponovo trudna, neka uživa u trudnoći. Mirko i ja smo sve preuzeli na sebe, na njoj je samo neka se odmara i uživa, kad će ako ne sada kada je u blagoslovenom stanju. I Bojanini priskaču kad god treba, tako da pored nas baba i dede bebisiterke mogu u penziju - rekla je za "Star" popularna pevačica koju bi zbog ovih reči svaka devojka poželela za svekrvu.

Podsećanja radi, Bojana i Mirko u avgustu 2021. godine postali su ponosni roditelji svog prvenca Zorana koji je ime dobio po dedi, Mirkovom pokojnom ocu Zoranu Šijanu.

Komentari (0)

Loading