Celebrity News

Supruga Radoša Bajića je prava dama i stub porodice: Pogledajte kako izgleda žena kojoj duguje svoju karijeru (FOTO)

Supruga Radoša Bajića proživela je mnogo toga u životu

Supruga Radoša Bajića je prava dama i stub porodice: Pogledajte kako izgleda žena kojoj duguje svoju karijeru (FOTO)

Ni zbog čega u životu i karijeri glumac i reditelj Radoš Bajić tvrdi da se ne kaje iako je u mladosti vrlo umeo da pogreši. Uglavnom se vodio srcem, vrlo retko razumom, a upravo to umelo je da ga dovede u zabludu ili pak pokaže mu pravi put.

Pročitajte: Supruga Radoša Bajića obolela od raka dojke... a potresno pismo glumca o voljenoj Mileni kruži medijima!

 

 

Srce je odlučilo i kada je trebalo da bira između holivudske slave i sticanja porodice s Milenom. Supruga Radoša Bajića, njena ljubav i požrtvovanost zadržali su Radoša da se ne vine među svetske zvezde, ali čak ni za tim on tvrdi da ne žali.

- Kao mlad glumac, 1976. godine dobio sam poziv i ugovor za Holivud od velikog američkog producenta Olivera Ungera – gde me je čekala uloga u filmu Voltera Hila „Ratnici podzemlja“. Nisam otišao jer nisu pristali na uslov da sa mnom pođe i moja Milena. Da sam otputovao, to bi automatski značilo kraj i naše ljubavi i zajedničkog života. Nikada se nisam pokajao jer sam između života i slave izabrao - život - prisetio se Radoš, pa dodao da ga za pet decenija braka sa Milenom vežu razne uspomene, lepe, pa i one manje lepe, ali jednako dragocene.

Pročitajte: Bila je kao anđeo: Sestra Radoša Bajića preminula je sa samo 13 godina, poslednja zajednička fotografija zauvek je obeležila njegov život

 

 

-  Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba sa upotrebom zajedničkog kupatila - borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav koja traje do danas - kazao je glumac, koji sa Milenom ima dvoje dece, ćerku Jelenu i sina Nedeljka.

 

 

Komentari (0)

Loading