Celebrity News

Sin Milke Forcan izgleda kao maneken: Upoznajte prezgodnog Filipa, žene su poludele za njim (FOTO)

Sin Milke Forcan izuzetan je momak

Sin Milke Forcan izgleda kao maneken: Upoznajte prezgodnog Filipa, žene su poludele za njim (FOTO)

Nikada javnost nije mnogo znala o porodici Milke Forcan, zapravo znala je taman toliko koliko je jedna od najmoćnijih i svakako najlepših žena Balkana pristajala u retkim intervjuima o sebi da otkrije. Tako se doznalo da je supruga Branka Forcana upoznala početkom devedesetih godina, na poslu. Da je skladni par vrlo brzo dobio dvoje dece Jovanu i Filipa, ali isto tako da su oni danas izrasli u divne mlade ljude. 

Pročitajte: Zar mislite da je lako biti u braku sa tako moćnom ženom: Ovo je Branko, misteriozni muž Milke Forcan (FOTO)

 

 

Ćerka Milke Forcan u jednom momentu pokrenula je sopstveni biznis, uporedo radeći u porodičnoj firmi. Sin Milke Forcan, s druge strane, još uvek je student na prestižnom nemačkom univerzitetu, a po svoj prilici krenuće stopama svoje sestre.

Pročitajte: I ikona stila je to uradila: Milka Forcan na crvenom tepihu, izbor obuće svi komentarišu (foto)

 

 

Naime, po svršetku osnovnih studija Jovana se zaputila u London gde je stekla sve moguće diplome, dobila je čak i poslovnu ponudu tamo da ostane, međutim srce ju je vuklo tamo gde je porodica, te već godinama ona živi u Srbiji.

Pročitajte: Pametna, uspešna i prelepa: Ćerka Milke Forcan prava je kopija svoje majke

Instagram

 

Sin Milke Forcan, za razliku od sestre još uvek je u Minhenu, gde se pokazao kao odličan student, vredan, predan, daje ispite u roku, te se ne sumnja da će mu karijera jednoga dana biti uspešna jednako kao majčina. Nadasve vrlo lepo izgleda, te svaka Milkina fotografija sa naslednikom beleži komentare poput: "Lep na mamu",ili "Pravi lepotan".

Pročitajte: Visok, zgodan, u savršenom odelu: Sin Milke Forcan je takav frajer (foto)

 

 

Milka ne krije koliko je ponosna na naslednike, naprotiv kada god može to spominje.

- Uzalud bi bilo sve da njih dvoje nisu baš ovakvi kakvi su - rekla je svojevremeno.

 

Komentari (0)

Loading