Celebrity News

Bojana se čak i rasplakala: Rokvići konačno otkrili pol bebe, svi su se raznežili (FOTO)

Nikola Rokvić i Bojana Barović preplavljeni emocijama

Bojana se čak i rasplakala: Rokvići konačno otkrili pol bebe, svi su se raznežili (FOTO)

Nikola Rokvić i Bojana Barović ostvariće se po treći put u ulozi roditelja što je unelo posebnu radost u dom Rokvića, a sada njihovoj sreći nema kraja te su na neuobičajen način otkrili pol bebe.

Nakon ćerke Leone i sina Simeona, porodica će biti bogatija za još jednu devojčicu što su ponosni roditelji saznali na spektakularan način, iz male boce koje je ispuštala dim u roze boji.

Pročitajte: Slavlje u porodici Rokvić ne prestaje - Posle objave DVE TRUDNOĆE, Marinko bi se rasplakao kad bi danas i ovo video (FOTO)

 

 

Dirljive trenutke podelili su na "Instagramu" te su euforično čak skočili i u bazen, a koliko je Bojana emotivno ovo doživela govore i suze radosnice na njenom licu.

- Najvažnija vest, da nam stiže zdrava beba, je stigla! A naše uzbuđenje oko otkrivanja pola se nije dalo sakriti. Šta vi mislite, ko nam stiže? - upitala je Bojana kad je videla rezultate, a sada i otkrila da stiže devojčica.

Pročitajte: Posle dvoje dece, još jedan blagoslov za porodicu Rokvić, Nikola plače od sreće

instagram printscren

 

- Većina vas je pogodila pol, a mi samo možemo reći da smo presrećni - podelili su Bojana i Nikola prelepe vesti uz video snimak.

Pročitajte: TAJNO VENČANJE u manastiru Mileševa - Zavirite na obred sklapanja braka Nikole Rokvića i Bojane Barović, ni porodica ništa nije znala (FOTO)

 

 

Nizale su se čestitke članova porodice i prijatelja koji su prisustvovali ovom uzbudljivom trenutku, a zatim je usledilo slavlje sa velikim razlogom.

Podsetimo, Bojana je nedavno otkrila i da se suočava sa problemima koje sa sobom nosi blagosloveno stanje:

- Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra - mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila, s obzirom na to da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju - rekla je lepa trudnica.

Komentari (1)

Loading